Eerste foto 'Dumb and Dumber To'

Daarnaast gaan de makers de toiletscène uit het origineel overtreffen.

Gisteren sprak Jeff Daniels, die tijdens de uitreiking van de Emmy Awards een prijs kreeg voor zijn acteerwerk in The Newsroom over Dumb and Dumber To, de vervolgfilm waarvan we dachten dat die er nooit zou komen. De opnames van de film zijn nu begonnen, en in dat kader vertelde Daniels over wat we kunnen verwachten. Daarnaast werd er een eerste foto geplaatst vanaf de set.

"We gaan feesten tot het ochtendgloren," vertelde Daniels. "Dan stap ik op het vliegtuig naar Atlanta, en begin ik daar met de opnames van Dumb and Dumber To. De intellectuele vrije val van Will MacAvoy naar Harry Dunn, stel je het maar voor."

Jeff Daniels vertelde dat het vervolg meer vulgaire grappen zal kennen. "Er zijn een aantal dingen die we gaan doen in Dumb and Dumber To, die de toilerscène uit het origineel flauw laten lijken. Ik weet niet hoe, maar ze hebben iets nog veel ergers bedacht."

De opnames van Dumb and Dumber To, waarin ook Jim Carrey terugkeert, zijn van start, en de film zal in de loop van 2014 uit komen. Bekijk hieronder de toiletscène waar Daniels naar refereert, en daaronder de eerste foto van de film.





NieuwsFilm

meest populair