Algemeen

Eerste foto 'Dumb and Dumber To'

Daarnaast gaan de makers de toiletscène uit het origineel overtreffen.

door Jim Pedd op 24.09.2013 om 18:19 in Algemeen
Gisteren sprak Jeff Daniels, die tijdens de uitreiking van de Emmy Awards een prijs kreeg voor zijn acteerwerk in The Newsroom over Dumb and Dumber To, de vervolgfilm waarvan we dachten dat die er nooit zou komen. De opnames van de film zijn nu begonnen, en in dat kader vertelde Daniels over wat we kunnen verwachten. Daarnaast werd er een eerste foto geplaatst vanaf de set.

"We gaan feesten tot het ochtendgloren," vertelde Daniels. "Dan stap ik op het vliegtuig naar Atlanta, en begin ik daar met de opnames van Dumb and Dumber To. De intellectuele vrije val van Will MacAvoy naar Harry Dunn, stel je het maar voor."

Jeff Daniels vertelde dat het vervolg meer vulgaire grappen zal kennen. "Er zijn een aantal dingen die we gaan doen in Dumb and Dumber To, die de toilerscène uit het origineel flauw laten lijken. Ik weet niet hoe, maar ze hebben iets nog veel ergers bedacht."

De opnames van Dumb and Dumber To, waarin ook Jim Carrey terugkeert, zijn van start, en de film zal in de loop van 2014 uit komen. Bekijk hieronder de toiletscène waar Daniels naar refereert, en daaronder de eerste foto van de film.
12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

wallace

Avatar

1 woord, geweldig !!

Cole_be

Avatar

Zalig, kijk er echt naar uit. :E

jaime91

Avatar

Buiten wat rimpels om zijn ze geen steek verandert. T+)

rick512

Avatar

Dit lijkt mij wel lache worden, als ik de foto zie, vooral De gezichtsuitdrukking van Daniels, doet mij meteen aan het eerste deel denken

Banned

Avatar

Ze hebben juist een Emmy gegeven aan die rechtse kerel... :N

I_am_Batman

Avatar

Dit wordt weer lachen, vooral Jim lijkt geen steek veranderd :E

B@chelor

Avatar

We zullen het wel zien.

Sand

Avatar

Dat kapsel van Jim blijft echt geweldig!! Smiley face

Angelater

Avatar

Ben wel benieuwd; niet zo'n overdreven fan van de eerste film, maar sinds The Newsroom vind ik Jeff Daniels wel een aardige acteur. Ben dus eerder benieuwd naar hoe het nu zal overkomen :E

nieuwslaatste nieuws

meest populair