Marvel maakt voorlopig geen 'Runaways' film

Alles concentreert zich nu op de Avengers.

Enige tijd was er sprake van een Marvel-film over de Runaways. Veel hebben we daar niet over gehoord de afgelopen tijd, en nu weten we wat er met het project gebeurt is. Scenarist Drew Pearce, die meewerkte aan Iron Man 3, stelt dat het succes van The Avengers het project de kop gekost heeft.

Pearce vertelde dat de film over een groep tieners die ontdekken dat hun ouders in werkelijkheid superslechteriken zijn daardoor niet doorging. ”We stonden op het punt de film te gaan maken, maar toen kwam ‘The Avengers’ uit.”

”De focus draaide daarop weg van de Runaways en alles in het Marvel Cinematic Universe concentreert zich nu op de Avengers. Het project is er nog ergens. Misschien wordt het een film in Phase Three. Ik hoop het, want ik ben erg trots op mijn scenario. Ik geloof dat het een geweldige film kan worden, maar het hangt allemaal af van wat Kevin Feige, de baas van Marvel, wil.”

Eerder noemde regisseur Shane Black, die Iron Man 3 regisseerde, het scenario dat Pearce schreef voor Runaways ”een van de betere scenario’s die ergens op een plank liggen.”

De kans dat het scenario op korte termijn verfilmd wordt is dan ook niet groot. ”Ze maken twee films per jaar, dus hebben nog minstens drie jaar te gaan voordat ze geen films meer hebben waaraan gewerkt wordt.”



NieuwsFilm

meest populair