Video

Volledige trailer 'Rio 2'

De swingende papegaaien zijn weer terug!

door Bram de Groot op 03.10.2013 om 09:39 in Video
Hieronder zie je de volledige trailer van Blue Sky's Rio 2, het vervolg op de succesvolle animatiefilm Rio (2011), waarin stemmen te horen zijn van Jesse Eisenberg (Blu), Anne Hathaway (Jewel), Leslie Mann (Linda) en Jamie Foxx (Nico).

De animatiefilm van regisseur Carlos Saldanha (Rio, 2011 en Ice Age, 2002) gaat wederom over de vogel Blu, die in het eerste deel bang was om te vliegen. Samen met zijn vrouwtje Jewel heeft Blu drie kinderen gekregen. Een van hun kids heeft dezelfde kwaal als de vader. De animatiefilm speelt zich af tijdens het WK 2014 in Brazilië.

Vanaf 9 april in de Nederlandse bioscoop.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

"Samen met zijn vrouwtje Jewel heeft Blu drie kinderen gekregen. Een van hun kids heeft dezelfde kwaal als de vader."

Hoe typisch kan een plot voor een vervolg op een animatiefilm zijn? Wel een paar keer moeten lachen, maar verder lijkt het toch geen must-see zeker niet voor de 'oudere' bioscoopgangers.

meanrat

Avatar

Een beter vervolg zou zijn dat ze de aandacht leggen op het voortbestaan van deze blauwe papegaaien. Daar ging het samenbrengen van het stel Blu en Jewel uiteindelijk toch om?

Dus Rio 2 zou moeten gaan over hoe broer en zus uiteindelijk tegen alle verwachtingen in kindertjes gaan maken. O+

Banned

Avatar

Lijkt me ook een saai vervolg op een film die geen vervolg hoefde te krijgen. Blu-sky studios kan maar geen nieuw deftige franchise opstarten naast Ice Age. Epic was ook niet echt zo de moeite.

Decepticon

Avatar

benjamin ""Samen met zijn vrouwtje Jewel heeft Blu drie kinderen gekregen. Een van hun kids heeft dezelfde kwaal als de vader."

Hoe typisch kan een plot voor een vervolg op een animatiefilm zijn? Wel een paar keer moeten lachen, maar verder lijkt het toch geen must-see zeker niet voor de 'oudere' bioscoopgangers."
Ben ik met je eens.
Ik heb ook wel een paar keer moeten lachen, maar het ziet er uit als meer van hetzelfde en idd geen must-see. Ik vond de 1e al tegenvallen.

adofmirosch

Avatar

Varhaal is te simpel.
dat was bij deel 1 ook het geval.
vond de deel1 wel vermakelijk en deze ga ik ook wel huren.

NieuwsFilm

meest populair