George Lucas werkte al een jaar voor aankondiging aan 'Star Wars: Episode VII'

Daarnaast werkt hij nog actief mee aan de franchise.

Nu de productiestart van Star Wars: Episode VII steeds dichterbij komt, heeft de zoon van [url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=10716]George Lucas[/film] verteld dat zijn vader al meer dan een jaar gewerkt heeft aan de film, nog voordat hij LucasFilm besloot te verkopen aan Disney. Ondanks deze laatste stap, blijkt dat Lucas zich nog gewoon blijft bemoeien met de franchise.

In een interview vertelde Jett Lucas dat zijn vader al een jaar aan Episode VII tot en met IX gewerkt had. Hij wilde zijn ideeën vervolgens overdragen aan een nieuwe generatie. ”Hij heeft het er continu over met J.J.,” vertelde Jett over de rol van zijn vader in het productieproces.

”Natuurlijk had hij eigenhandig J.J. gekozen. Hij probeert te helpen waar mogelijk. Tegelijkertijd wil hij het laten gaan en een nieuwe generatie aan het werk laten.”

Verder vertelde Jett dat hij al weet welk verhaal de films zullen volgen. Zijn vader blijkt de verhalen volledig uitgedacht te hebben, en een ”nieuwe generatie personages” bedacht te hebben. Of we de kinderen van Han Solo en Leia Organa zullen zien in het vervolg wilde hij niet vertellen.

Star Wars: Episode VII gaat in de loop van 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair