Humor

Gag-reel 'Pacific Rim' online

Vermakelijke beelden laten vele green screens zien.

door Bram de Groot op 09.10.2013 om 09:44 in Humor
Afgelopen zomer was Guillermo del Toro's Pacific Rim zeker niet de financieel succesvolste blockbuster. Het werd echter wel prima ontvangen (RT = 72%, IMDb = 7,4, FT = 7,1) en kwam uiteindelijk uit op een wereldwijde score van zo'n $407,5 miljoen. Vermoedelijk niet voldoende om een sequel een groen licht te geven.

Ter promotie van de Blu-Ray release heeft Warner Bros. alvast de gag-reel vrijgegeven en deze kun je hieronder bekijken. Opvallend aan de beelden is dat de acteurs goed moeten kunnen omgaan met de vele groene schermen die gebruikt zijn om de omgeving later toe te voegen middels CGI.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieboy

Avatar

Ik volg deze channel op YouTube, het heeft allerlei behind the scenes en is RAW (geen editing of background music). Een heel vermakelijke channel en er zitten ook veel van pacific rim bij ^^

Dit is het link, en zijn channel noemt BTSmovies

voor diegene die geïnteresseerd zijn.

Enjoy

Angelater

Avatar

Één van de weinige films die ik op Blu-ray zal aanschaffen. Bloopers waren wel leuk; soms kunnen ze behoorlijk nep zijn en tegenvallen.

xarkov

Avatar

Fijn om te zien dat hun zich net zo vermaakt hebben tijdens het maken van de film, dan wanneer ik tijdens het zien van de film.

benjamin

Avatar

Leuk te zien dat ze zich amuseren op de set, maar verder snap ik niet echt waarom voor iemand die dit achter z'n laptop bekijkt dit grappig zou zijn.

Decepticon

Avatar

Ik snap niet waarom studio's "officieel" de extra's van de blu-ray vrijgeven. Slaat nergens op, die hoef je straks niet meer te kijken dus, als je dit nu online gaat kijken.
Bewaar dit soort dingen gewoon voor de mensen zelf, die de blu-ray willen kopen en maak gewoon reclame met beeldmateriaal uit de film zelf met eventueel snippets van de extra's, maar niet de volledige extra's zoals deze gag reel.

Spijker2

Avatar

movieboy "Ik volg deze channel op YouTube, het heeft allerlei behind the scenes en is RAW (geen editing of background music). Een heel vermakelijke channel en er zitten ook veel van pacific rim bij ^^

Dit is het link, en zijn channel noemt BTSmovies

voor diegene die geïnteresseerd zijn.

Enjoy"


Kijk dat is pas symphatiekSmiley face Thx!

nieuwslaatste nieuws

meest populair