Mogelijke titels 'The Amazing Spider-Man 2' uitgelekt

Wordt het 'The Price of Power' of 'With Great Power'?

LatinoReview heeft weer eens een scoop te pakken. De website schrijft dat iemand bij een vroege screening van Captain Phillips aanwezig was, en dat daar enkele marketingmensen van Sony aanwezig waren. Die studio is ook verantwoordelijk voor The Amazing Spider-Man 2. Er werden geen beelden van de film vertoond, maar men had wel enkele ideeën voor titels die getest moesten worden.

”Ik was aanwezig bij een screening van Captain Philips vorige week donderdag, in de Mall of America. Voordat de film vertoond werd, waren er marketingmensen van Sony die mensen om hun mening vroegen over titels voor Amazing Spider-Man 2. Er waren drie titels die ze testten, maar ik ben er een van vergeten. De twee die ik kan onthouden waren Amazing Spider-Man: the Price of Power. De tweede was Amazing Spider-Man: With Great Power.”

In The Amazing Spider-Man 2 neemt Spidey (Andrew Garfield) het op tegen twee krachtige nieuwe vijanden. Enerzijds is er Electro (Jamie Foxx) en anderzijds Rhino ( Paul Giamatti). Maar naast de strijd die hij tegen hen voert, moet Peter zijn belofte houden aan de vader van Gwen (Emma Stone): haar buiten zijn strijd houden.

Hoe dat allemaal gaat is in mei 2014 in de bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair