Nieuwe acteurs in beeld voor hoofdrol ‘Fifty Shades of Grey’

De makers zoeken snel een vervanger voor de vertrokken Charlie Hunnam.

Een paar dagen terug kwam naar buiten dat Charlie Hunnam bij nader inzien toch niet de rol van Christian Grey zal gaan spelen in Fifty Shades of Grey. Regisseur Sam Taylor-Johnson laat er geen gras over groeien en heeft alweer enkele nieuwe heren in het vizier, waaronder Jamie Dornan (Once Upon a Time) en Alexander Skarsgård (True Blood).

Hoewel eerst werd gezegd dat Hunnam van het project afzag vanwege zijn hectische schema, komt nu naar buiten dat de Pacific Rim angstig is voor de publiciteit die aan een rol als deze kleeft. Nu ligt er dus een kans voor Dornan en Skarsgård, maar ook voormalige opties Theo James en Christian Cooke zijn plots weer in beeld gekomen.

In Fifty Shades of Grey van schrijver E. L. James gaat het om de relatie tussen de studente Anastasia Steele en de 27-jarige miljardair Christian Grey. De focus van het boek? De kinky dingen die de twee uithalen in de slaapkamer. Het scenario van Kelly Marcel wordt momenteel onder handen genomen door Closer-scenarist Patrick Marber.

Anastasia Steele zal worden gespeeld door Dakota Johnson en haar moeder Carla wordt neergezet door Jennifer Ehle. De opnames voor de film gaan begin november van start en de release vindt plaats op 1 augustus 2014.



NieuwsFilm

meest populair