Chris Pratt praat over Rocket Raccoon in 'Guardians of the Galaxy'

De acteur laat weten dat zijn pluizige collega meer is dan een tekenfilmfiguur.

Onlangs werden de opnames van Marvels ruimte-epos Guardians of the Galaxy afgerond. Er is echter nog heel wat werk te verzetten, want twee personages, Rocket Raccoon en Groot, zullen volledig uit de computer komen. Chris Pratt, die Peter Quill alias Star-Lord speelt in de film, had tijdens een interview een en ander te zeggen over de schietgrage wasbeer:

''Je denkt misschien dat hij een simpel geanimeerd figuur is, maar dat is hij niet. Hij is behoorlijk echt. Rocket Raccoon is zijn hele leven gemarteld en niemand mag hem, dus hij is eenzaam en boos. Hij is verre van eendimensionaal. Hopelijk komt hij zo tot leven. Ik denk zelf in elk geval van wel, ze hebben een hele goede acteur ingehuurd om hem te spelen.''

De acteur in kwestie is natuurlijk Bradley Cooper (The Hangover), die de stem van Rocket Raccoon zal verzorgen. Pratt vervolgt:

Het is heel goed nieuws dat Bradley Cooper de stem van Rocket Raccoon inspreekt. Het is een geweldig personage, waarschijnlijk de beste rol in de film!''

Guardians of the Galaxy gaat over een eclectische mix van personages die samen moeten werken om het universum te verdedigen tegen een vijand van epische proporties. De regie van de film is in handen van James Gunn en de cast bestaat naast Pratt en Cooper uit o.a. Zoe Saldana als Gamora, Dave Bautista als Drax the Destroyer, Vin Diesel als Groot, Michael Rooker, Benicio Del Toro, Glenn Close en John C. Reilly.

Guardians of the Galaxy draait vanaf 14 augustus 2014 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair