Video

Volledige trailer 3D-animatiefilm 'Tarzan'

Kellan Lutz als motion-capture Tarzan.

door Bram de Groot op 21.10.2013 om 09:43 in Video
Hieronder kun je kijken naar de nieuwe trailer van de motion-capture animatiefilm Tarzan 3D van de Duitse filmmaker / regisseur Reinhard Klooss, van wie in 2010 al de animatiefilm Animals United verscheen. De hoofdrol wordt vertolkt door Twilight-acteur Kellan Lutz.

In Tarzan 3D nemen Tarzan en Jane Porter het op tegen een leger huurlingen die werken in opdracht van het bedrijf Greystoke Energies. De kwaadaardige John Greystoke nam het bedrijf over van Tarzans ouders nadat deze overleden in een vliegtuigongeluk.

De film is uiteraard gebaseerd op het boek Tarzan of the Apes van Edgar Rice Burroughs. Eerder deze maand verscheen het in de Duitse bioscopen en vanaf 18 december moet het ook in Nederland te zien zijn.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ik vind het verhaal wel mooi en typisch Tarzan...
MAar het gebruik van animatie stoort me toch wel...
Vond het vele beter als het met echte personages was :}

Sand

Avatar

Ik vind de animaties ook storend..; vooral de gezichten eigenlijk..

allemaal dezelfde "gladde" gezichten, weinig emotie op te zien, daar mocht toch wat meer detail inzitten vind ik..

benjamin

Avatar

Muziek komt precies niet volledig onbekend voor. Verder sluit ik me aan bij de andere reacties: de animatie ziet er niet goed genoeg uit (en het verhaaltje zelf lijkt mij persoonlijk nu ook niet zo geweldig).

Decepticon

Avatar

Aijaijai, idd niet al te beste animatie, niet alleen de gladde gezichten zonder emotie's, maar de rest ook, zoals de bewegingen van lichaamsdelen.
Ik heb Animals United nooit gezien en hoef ik ook nooit te zien. Zal wel net zoiets als dit zijn en als de recente Jets, die is ook slecht jonge.
Dit wordt er eentje om over te slaan.

aspers

Avatar

Wow, bizar dat dit in de bioscoop komt! Animaties van het type 'barbie en het zwanenmeer'. En helaas spreekt het verhaal mij ook totaal niet aan, dus deze gaan we mooi vergeten.

KeesjeNL

Avatar

aspers "Wow, bizar dat dit in de bioscoop komt! Animaties van het type 'barbie en het zwanenmeer'. En helaas spreekt het verhaal mij ook totaal niet aan, dus deze gaan we mooi vergeten."
En hoe vond je het verhaal in 'Barbie en het Zwanenmeer':E?

NieuwsFilm

meest populair