Marvel studiobaas Kevin Feige over 'Daredevil' en 'The Punisher'

Er wordt in elk geval over nagedacht.

In april berichtten we dat Marvel de rechten op de Daredevil franchise terug had gekregen. Tegelijkertijd heeft de studio ook de rechten teruggekregen op de The Punisher franchise. Marvel blijkt nu al plannen te maken om de franchises naar het witte doek te brengen.

Marvel Studios voorzitter Kevin Feige ging in een interview in op wat de studio wil doen met de franchises. "We bekijken nog wat we met Daredevil moeten doen. Punisher zal op een gegeven moment ook komen. Weet je, als we personages terugkrijgen, dan willen we er niet direct iets mee doen. We willen de juiste keuzes maken op het goede moment."

Ondanks deze hoopvolle woorden van de Marvel-baas, zal het sowieso nog wel even duren voordat de films er komen. Marvel heeft Phase Two sowieso volgepland tot 2015. Het is zeker dat daarna Ant-Man naar de bioscopen zal komen. De rest van Phase Three ligt nog helemaal open, en daarin zou mogelijk ruimte zijn voor films over Daredevil en The Punisher.

Of die films er dan al zullen komen, of dat we mogelijk nog langer moeten wachten hangt er maar net vanaf. Zo wordt al tijden gesproken over films als Black Panther en Doctor Strange. Daarnaast zal de studio ook films over personages als Captain America en Thor willen blijven maken.

De mogelijkheden zijn in elk geval groot. Lees hier ons lijstje van films die Marvel zou kunnen maken.



NieuwsFilm

meest populair