Chris Hemsworth voorspelt veel vernietiging in 'Thor 3'

Wat hem betreft mag Asgard volledig vernietigd worden.

Thor: The Dark World moet nog in de bioscopen uitkomen, maar hoofdrolspeler Chris Hemsworth denkt alvast na over het vervolg. Volgens de acteur moeten de inzet in een volgende film nog groter zijn dan ooit tevoren.

”Ik denk dat wat goed hieraan is, dat elke keer met the Avengers, we het moeilijk maken om ze uit elkaar te halen. Als er dan een conflict is, denk je: waar is de rest van het team? Ik ben wel weg van het idee dat Thor een ander universum, of het universum heeft waar hij min of meer voor moet zorgen, en dat hem bezig houdt,” vertelde Hemsworth. ”Ik denk dat in de comic books, het einde der tijden, de Armageddon, is waar het allemaal naartoe gaat. Waar alles eindigt, maar er is natuurlijk geen scenario dat ik heb gelezen. Maar ik heb de strips gelezen en denk dat het een interessante richting is om te volgen.”

Als hij spreekt over Armageddon, dan heeft Hemsworth het over Ragnarok. Dat is de brenger van de Apocalyps naar Asgard. De gebeurtenis is van belang in de Thor stripboeken, en op de set van Thor 2 sprak producent Craig Kyle ook al over zoiets.

Aangezien Hemsworth het wel ziet zitten om de thuiswereld van Thor te vernietigen, kunnen we ons afvragen of de grootste vijand van Thor, Surtur, ook ten tonele mag verschijnen. Hij verschijnt tegelijk met Ragnarok, en is de leider van de Fire Demons. Ook dat is een idee dat Hemsworth wel leuk vindt: ”Ja, kom maar op!”

Het bovenstaande is uiteraard allemaal slechts speculatie. Heel onrealistisch zou het echter niet zijn, als de wereld van Thor ten einde komt in de derde film. Hemsworth heeft getekend voor nog twee films over de Avengers, en nog één standalone film. Een prima manier dus om zijn verhaal ten einde te brengen.


NieuwsFilm

meest populair