'Iron Man 4' pas na 'The Avengers 3'

Daarnaast komt er wat Kevin Feige betreft een standalone film voor de Hulk.

Kevin Feige heeft het maar druk de afgelopen dagen. In een nieuw interview vertelde hij over de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. Aan bod kwamen o.a. de mogelijkheid van een vierde film in de Iron Man-franchise, en een standalone film voor Mark Ruffalo’s Hulk.

Maar ook werd er gesproken over het geheime project van Ben Kingsley, waar die laatste onlangs over vertelde. Feige wilde daar niet op ingaan: ”Ik geloof dat het sleutelwoord hier 'geheim’ is!”

Vervolgens werd hem gevraagd of er een vierde film over Iron Man zal komen. We weten al dat Feige het personage Tony Stark graag gelijkstelt aan James Bond. In die zin is een nieuwe standalone film voor het personage een goede mogelijkheid, ondanks dat Robert Downey Jr. heeft laten weten daar niet meer zoveel zin in te hebben.

”Nou, ik geloof dat Tony Stark een James Bond is, dus er kunnen een Iron Man 4, 5, 6, 7, 8, 9 en ga maar verder kunnen zijn. Waar staat James Bond op dit moment? Twintig films?”

Maar keert Downey Jr. dan terug? ”Dat is de vraag. Maar die hoeven we pas na Avengers 3 te beantwoorden. Dus dat ligt nog minstens vijf tot zes jaar in de toekomst.”

Vervolgens vertelde Feige nog kort over de Hulk. Er werd hem gevraagd of er eindelijk een nieuwe standalone film voor het personage zou komen. ”Alle aandacht gerelateerd aan de Hulk staat op dit moment in het teken van Age of Ultron. Dat is opwindend, want hij is in geen andere film geweest, dus je kunt verwachten veel Bruce Banner en Hulk te zien in Age of Ultron. Wat gaan we daarna doen? We zullen zien. Het zal nog wel even duren voordat we dat zeker weten, maar we geloven dat er genoeg mogelijkheden zijn met de Ruffalo Banner.”



NieuwsFilm

meest populair