Volledige trailer 'X-Men: Days of Future Past'!

De eerste bewegende beelden van deze rijkelijk met mutanten gevulde film.

Na vorige week donderdag een eerste teaser uitgebracht te hebben, en een dag later twaalf nieuwe foto's, is het nu dan eindelijk tijd voor de eerste volledige trailer van Bryan Singers aankomende film X-Men: Days of Future Past. Verwacht niet teveel spectaculaire visuele effecten in deze trailer. Gisteren vertelde Singer tijdens een Twittersessie met veel fans dat de trailer zich vooral op de personages richt. Veel van de effecten zijn namelijk nog niet klaar. Dat neemt niet weg dat het een schitterende trailer is, die je hieronder kunt bekijken.


In X-Men: Days of Future Past vechten de X-Men voor het overleven van hun ras, in maar liefst twee verschillende tijdsperioden. De personages van de oorspronkelijke X-Men-trilogie vechten samen met hun jongere ik uit First Class om hun toekomst te redden.

Singer vertelde gisteren tijdens de Twittersessie dat de film veel duisterder zal zijn dan eerdere films in de franchise. Er staat eenvoudigweg teveel op het spel voor de personages om een erg lichte toon te hanteren. Toch kunnen we de nodige grappen verwachten, benadrukte de regisseur. Verder vertelde hij nog dat de film doet denken aan films uit de jaren ’70. Hij doelt daarbij vooral op het kleurgebruik, en een deel van de stijl en muziek.

In Days of Future Past keren zo’n beetje alle belangrijke acteurs die we de afgelopen jaren hebben gezien in de franchise terug. Hoofdrolspeler in de film is Hugh Jackman (Wolverine), maar hij wordt bijgestaan door Ian McKellen (Magneto), Patrick Stewart (Professor X), James McAvoy (Professor X), Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), Nicholas Hoult (Beast), Anna Paquin (Rogue), Ellen Page (Kitty Pryde), Shawn Ashmore (Iceman) en Halle Berry (Storm). Ook zullen we een aantal nieuwe mutanten zien in de film, al kon Singer niet alle mutanten gebruiken die hij graag in de film had laten zien. Hij noemde als voorbeelden Gambit en Deadpool.

De film draait vanaf 17 juli 2014 in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair