'Mad Max: Fury Road' krijgt extra opnames

Volgens Tom Hardy wil men vooral extra materiaal.

Het gaat goed met Mad Max: Fury Road. Waar de film in eerste instantie tegenslag na tegenslag te verwerken kreeg, laat hoofdrolspeler Tom Hardy nu weten dat het goed gaat met het project. Volgende week vinden er re-shoots plaats, vertelde hij. Maar dan niet met het doel oude shots opnieuw op te nemen. In plaats daarvan wordt er vooral meer materiaal gefilmd.

”Mad Max is geweldig. Het is een groot werk. Volgende week gaan we re-shoots doen. Nou ja, niet reshoots in de strikte zin van het woord, we nemen meer op. We maken meer Mad Max, het wordt nog spectaculairder.”

Een eerder bericht over drie weken aan heropnames kan dus deels ontkracht worden. De extra opnames komen niet voort uit gebreken in het materiaal. De studiobonzen die een vroege versie van de film zagen, zouden juist erg tevreden zijn met wat er al is. Daarom kreeg George Miller extra geld te besteden, om meer materiaal op te nemen voor enkele actiescènes.

Mad Max komt in deze vierde film onderweg in de woestijn een oorlogsvoertuig tegen komt. Dat wordt bestuurd door Imperator Furiosa (gespeeld door Charlize Theron), en haar bende. Hoogstwaarschijnlijk zal ze hem meer dan genoeg reden bieden om de strijd met haar aan te binden.



NieuwsFilm

meest populair