Michael Rooker over Groot in 'Guardians of the Galaxy'

En daarnaast wat nieuwe concept art.

Mark Hughes kreeg, nadat hij met Jaimie Alexander gesproken had over een mogelijke overstap van Marvel naar DC, ook de kans om met Michael Rooker te praten. Hij speelt de rol van Yondu in Guardians of the Galaxy, en ging tijdens het interview in op het personage Groot.

”Groot is geen boom, hij is een ander wezen van een ander universum,” begon hij zijn verhaal. ”En hij is geen boom zoals wij bomen hebben. We gebruiken ze als bouwmateriaal, om mee te koken, om onze huizen mee te verwarmen. Groot is een totaal ander wezen van een compleet ander sterrenstelsel, welke weten we niet. Zelfs ik weet het niet. Hij lijkt gewoon op een boom.”

Naast deze nieuwe info over de film, hebben we ook nog twee concept art afbeeldingen, die we eerder gemist hadden. Daarop zien we de belangrijkste personages uit de film afgebeeld.





Naast Rooker spelen Chris Pratt (Peter Quill a.k.a. Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Batista (Drax the Destroyer), Karen Gillan (Nebula), Djimon Hounsou (Korath), Benicio del Toro (The Collector) en John C. Reilly (Rhomann Dey) rollen in Guardians of the Galaxy. De film gaat in augustus 2014 in première.



NieuwsFilm

meest populair