Drie actrices doen screentests voor Wonder Woman-rol in 'Batman vs. Superman'

Of is het toch de liefde van Batman?



Vanmorgen berichtten we nog dat Olga Kurylenko auditie zou hebben gedaan voor een van de vrouwelijke hoofdrollen in Zack Snyders Batman vs. Superman. Variety stelt nu op basis van haar bronnen dat nog twee andere actrices meedingen voor de vrouwelijke hoofdrol in de film.

Het betreft Gal Gadot, die we kennen van Fast and Furious 6, en Elodie Yung, van G.I. Joe: Retaliation. De actrices zouden mogelijk al screentests gedaan hebben, al weet Variety dat niet zeker. Er zou ook een vierde actrice meedoen voor de rol, al is niet zeker wie dat is. Mogelijk betreft het Jaimie Alexander, die zelf bevestigde dat ze gesprekken had gehad met Warner Bros. en DC. Toch zouden haar verplichtingen aan toekomstige Marvel-films haar van deelname aan dit project weerhouden.

Verder zou het mogelijk zijn dat de rol waar de actrices om strijden, die van Bruce Wayne (Ben Affleck) liefde is. Toch lijkt de omschrijving van de rol, ”een lange brunette, atletisch en exotisch”, op de omschrijving van Wonder Woman, zoals zij in de comics te zien was.

Warner Bros. wilde niet reageren op het bericht van Variety. De website schrijft verder dat het mogelijk de bedoeling is om naast Wonder Woman ook The Flash in de film voor te laten komen. Of dat in de vorm van een cameo, of een hoofdrol is, valt nog te bezien.

NieuwsFilm

meest populair