Shawn Levy aan het roer van 'The City That Sailed'

Fantasy-avonturenfilm met Will Smith zet weer koers.

Al geruime tijd staat de fantasy-avonturenfilm The City That Sailed gepland om in productie te gaan. Enige jaren geleden werd Francis Lawrence, regisseur van o.a. I Am Legend en de aanstaande The Hunger Games-films, in verband gebracht met het project, waaraan acteur Will Smith zijn naam heeft verbonden. Nu weet Deadline te melden dat niet Lawrence maar Shawn Levy (Real Steel, Night at the Museum) de regie op zich neemt.

The City That Sailed gaat over een New Yorkse straatartiest, een goochelaar, wiens dochter door familieomstandigheden in Engeland woont. Als het meisje op een dag in een oude vuurtoren belandt, ontdekt ze een kamer met magische kaarsjes. Ze blaast er een uit en doet een wens: een hereniging met haar pappa. Op dat moment maakt het eiland Manhattan zich los van de rest van New York en drijft naar de andere kant van de Atlantische Oceaan.

Van Levy zagen we onlangs nog de Google-komedie The Internship en hij werkt nu aan Night at the Museum 3, die met kerst 2014 moet verschijnen. The City That Sailed laat dus nog wel even op zich wachten.



NieuwsFilm

meest populair