Hugh Jackman over 'Wolverine 3'

Hij had zo zijn twijfels over een derde film over Logan.

Het is nog maar een paar weken bekend dat Hugh Jackman en James Mangold een derde film gaan maken over de bekendste X-Men, maar toch heeft Jackman al tijd gevonden om over het project te vertellen. Hij gelooft dat er binnenkort een einde komt aan zijn tijd als Logen.

”Het einde komt dichterbij. Ik voel dat. Als er nog goede films zijn; er moet echt een goede reden voor zijn,” vertelde hij over zijn twijfels om nog meer films te maken over Wolverine. ”Ik heb dat gevoel wel. Als er nog meer films zijn, moet er echt een goede reden voor zijn.”

Die was er wel: ”Ik belde met Jim Mangold afgelopen nacht. Er waren echt goede ideeën waar ik je graag over zou willen vertellen, maar dan zou ik een geheim onthullen dat nog niet volledig uitgewerkt is.”

”Ik begon met een deal voor twee films, voor de eerste twee X-Men films, en vanaf dat moment is het per film gegaan – niet alleen met mij, maar ook Fox, en Jim, en iedereen,” ging Jackman door. ”Ik vind het een geweldig personage… ouder worden helpt om Wolverine te spelen. Hij is 200 of 300 jaar oud – niemand weet het echt – dus hij is wereldwijs. Maar de workout wordt steeds zwaarder, geef ik toe.”

De eerstvolgende keer dat Jackman als Wolverine te bewonderen is, is in X-Men: Days of Future Past, van regisseur Bryan Singer. Die film draait vanaf 17 juli 2014 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder de eerste trailer van de film.



NieuwsFilm

meest populair