Nieuwe trailer 'Need for Speed'

Aaron Paul moet door het hele land racen.

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven van Need for Speed, de racefilm waarmee DreamWorks een eigen franchise à la Fast and Furious op te bouwen. De hoofdrol in deze verfilming van ’s werelds meest populaire racespel is weggelegd voor Aaron Paul. Naast hem zijn ook acteurs als Dominic Cooper en Imogen Poots te bewonderen achter het stuur.


Het verhaal laat een bijna onmogelijke race door de Verenigde Staten zien. Deze begint als een wraakmissie, maar verandert langzaam in een missie van verlossing. Tobey Marshall (Paul) werkt samen met zijn team aan muscle cars. Na enige twijfels besluit hij samen te werken met de arrogante ex-NASCAR racer Dino Brewster (Cooper). Als een gigantische deal met autohandelaar Julia Ponet (Poots) dichtbij lijkt te zijn, vindt er een grote straatrace plaats. Die gaat compleet mis, waarop Dino Tobey de schuld geeft van doodslag.

Na twee jaar gevangenisstraf wil Tobey wraaknemen, en besluit hij het tegen Dino op te nemen in de De Leon race. Om op tijd daar te komen, moet Tobey niet alleen de politie ontwijken, maar van de ene naar de andere kust rijden. Een lange reis dus, waarbij het extra gevaarlijk wordt als Dino een prijs op zijn hoofd zet. Met een loyale crew en de opmerkelijk vindingrijke Julia aan zijn kant, weet Tobey te bewijzen dat hij er klaar voor is.

Need for Speed draait vanaf 13 maart 2014 in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair