Video

Nieuwe trailer 'Need for Speed'

Aaron Paul moet door het hele land racen.

door Jim Pedd op 18.11.2013 om 19:03 in Video
Er is een nieuwe trailer vrijgegeven van Need for Speed, de racefilm waarmee DreamWorks een eigen franchise à la Fast and Furious op te bouwen. De hoofdrol in deze verfilming van ’s werelds meest populaire racespel is weggelegd voor Aaron Paul. Naast hem zijn ook acteurs als Dominic Cooper en Imogen Poots te bewonderen achter het stuur.

Het verhaal laat een bijna onmogelijke race door de Verenigde Staten zien. Deze begint als een wraakmissie, maar verandert langzaam in een missie van verlossing. Tobey Marshall (Paul) werkt samen met zijn team aan muscle cars. Na enige twijfels besluit hij samen te werken met de arrogante ex-NASCAR racer Dino Brewster (Cooper). Als een gigantische deal met autohandelaar Julia Ponet (Poots) dichtbij lijkt te zijn, vindt er een grote straatrace plaats. Die gaat compleet mis, waarop Dino Tobey de schuld geeft van doodslag.

Na twee jaar gevangenisstraf wil Tobey wraaknemen, en besluit hij het tegen Dino op te nemen in de De Leon race. Om op tijd daar te komen, moet Tobey niet alleen de politie ontwijken, maar van de ene naar de andere kust rijden. Een lange reis dus, waarbij het extra gevaarlijk wordt als Dino een prijs op zijn hoofd zet. Met een loyale crew en de opmerkelijk vindingrijke Julia aan zijn kant, weet Tobey te bewijzen dat hij er klaar voor is.

Need for Speed draait vanaf 13 maart 2014 in de bioscopen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Speed Bitch!

ntt

Avatar

Populairste racegame.... Hmmmmm...? lang geleden misschien, Nu stelt het niet veel meer voor.!!
Er zijn betere.! Maar de Film lijkt me wel lekker. Is eens wat anders dan Fast en nog Fasterflats

lautjuhh

Avatar

Ziet er goed uit! leuk dat ze bepaalde aspecten terug laten komen vanuit de games zelf inclusief de soundtrack in de trailer!
Denk persoonlijk na het zien van deze trailer dat ze het spel wel goed gaan weerspiegelen op het witte doek Smiley face

Secret1994goesFilm

Avatar

Vond 1e trailer ofcourse ruiger met die epic music...
Deze laat dan weer meer van het verhaal zien (misschien iets te veel)
Maar hopelijk blijft het niet bij Epic Trailers en wordt het ook een goed filmpje...

Decepticon

Avatar

Tja, ziet er wel leuk uit, gelukkig vertelt deze trailer iets over het verhaal, iets wat de 1e traile helemaal niet deed.
Maar ik weet het nog niet, lijkt me niet de kwaliteit halen van een Fast & Furious film. Ik denk dat ie niet eens aan The Fast and the Furious (1) gaat tippen.

Angelater

Avatar

Moet zeggen dat er wel een paar mooie collisie shots in zitten en daar ben ik voornamelijk voor van de partij. Van het verhaal moet je het niet hebben in ieder geval :E

geertvdheide

Avatar

ntt "Populairste racegame.... Hmmmmm...? lang geleden misschien, Nu stelt het niet veel meer voor.!!
Er zijn betere.! Maar de Film lijkt me wel lekker. Is eens wat anders dan Fast en nog Fasterflats"

Het is de bestverkochte racegamereeks ooit, met meer dan 150 miljoen verkochte exemplaren. Ook de recente delen verkopen goed en het nieuwste deel, Need for Speed: Rivals, wordt ook weer behoorlijk goed ontvangen door de critici. Dus NFS stelt zeker nog wel wat voor Smiley face

On-topic: Ik denk dat niemand Oscar-materiaal verwacht bij het zien van deze film, maar ik hoop wel dat het gewoon een leuke spektakelfilm wordt in de trant van The Fast & The Furious. Die reeks is steeds minder om de auto's gaan draaien, en dus vind ik het prima dat er weer eens een echt autogerichte actiefilm uitkomt.

Game-verfilmingen hebben het publiek en de critici tot op heden maar zelden kunnen bekoren, maar dat is vooral omdat de studio's probeerden makkelijk te cashen op een bestaande fanbase. Misschien is dat ook nu weer het geval. Een actiefilm als deze kan heel gemakkelijk eindigen in een totaal inhoudsloos, lachwekkend fiasco. Maar wie weet wordt het wat.

NieuwsFilm

meest populair