Winona Ryder keert mogelijk terug in 'Beetlejuice 2'

De film speelt zich 27 jaar na het origineel af.

Recent liet Katy Perry nog weten graag de rol van Winona Ryder als Lydia over te willen nemen in Tim Burtons Beetlejuice 2. Ryder zal echter waarschijnlijk terugkeren voor de rol, blijkt uit een interview.

”Ik heb een geheimhoudingsplicht,” vertelde Ryder. ”Maar het lijkt erop dat de film er zal komen.” Dat is nog geen officiële bevestiging, maar klinkt toch goed genoeg. Ryder werkte eerder met Burton samen aan films als Edward Scissorhands en Frankenweenie.

Naast Burton keert vrijwel zeker ook Michael Keaton terug, als het iconische spook Beetlejuice. Keaton liet de afgelopen jaren in de media herhaaldelijk weten maar al te graag terug te willen keren naar de rol.

Ryder had overigens nog één ding te vertellen over de film. ”Hij speelt zich 27 jaar later af. En ik moet zegen, ik houd zoveel van Lydia. Ze was zo’n groot deel van me. Ik ben echt benieuwd naar wat ze 27 jaar later doet.”

In het origineel werden Keaton en Ryder nog bijgestaan door Geena Davis en Alec Baldwin. Die laatste twee speelden een recentelijk overleden echtpaar dat probeert de nieuwe bewoners van hun huis te verjagen. ”Ik zou het vervolg nooit willen maken, als Tim en Michael er niet waren,” concludeerde Ryder.



NieuwsFilm

meest populair