'Ant-Man' moet mensen verrassen

Verder zal de film de nodige humor bevatten.

De releasedatum ligt nog wel even van ons vandaan, maar Edgar Wright wilde toch even praten over zijn aankomende Marvel-film Ant-Man. Hij vertelde over wat hij met de film wil doen, en hoe hij denkt dat de film het publiek zal verrassen.

”Ik wil hem badass maken. Nee, ik vond de comic altijd geweldig en dacht dat het interessant is om in live-action te zien. Dat is waarom ik die Comic-Con testscène, die we voor Marvel maakten, lieten zien, als voorbeeld van hoe de actie eruit kan zien,” vertelde Wright. ”Ik denk dat veel mensen het personage niet kennen en die scène bekeken en dachten “Ah ok, ik snap het. Het is een actiefilm”, dus dat is het idee. Ik denk dat mensen verbaasd zullen zijn om het soort film dat het wordt. Dus op die manier moet het een bijzondere film worden, met een heel apart verhaal.”

De toon van de film moet volgens Wright precies passen bij de rest van de Marvel-films. ”Ik vind Marvel-films grappig. Ik denk dat de Iron Man films en The Avengers grappig zijn. Het zijn geen comedy’s, maar ze zijn wel grappig en onderhoudend. Dus de film zal in dat rijtje passen.”

De film moet eind juli 2015 in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair