Fanfavoriet Casey Jones niet in 'Teenage Mutant Ninja Turtles'-film

Er is geen ruimte voor dit bekende personage.

Er is nooit een acteur aangekondigd voor de rol van Casey Jones in Teenage Mutant Ninja Turtles van regisseur Jonathan Liebesman, maar toch hebben fans altijd gehoopt dat het personage in de film voor zou komen. Nu is er een bevestiging dat het personage geen rol speelt in de film.

De website Geek Tyrant kreeg iemand te spreken die aan de productie meewerkt en die bevestigde dit nieuws. In plaats daarvan zou het personage van Will Arnett, die Vernon Fenwick speelt, groter worden.

Toch is het goed mogelijk dat we in de toekomst Casey Jones zien. William Fichtner, die de rol van Shredder speelt, vertelde onlangs dat hij voor maar liefst drie films in de franchise getekend heeft.

Dat Casey Jones uiteindelijk niet in de film voorkomt zal veel fans teleurstellen. Jones staat te boek als een fanfavoriet, dus die zullen alvast teleurgesteld zijn. In de film spelen Peter Ploszek, Noel Fisher, Jeremy Howard, Alan Ritchson, Danny Woodburn en Whoopi Goldberg rollen. De film moet vanaf 10 juli 2014 in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair