Korte spin-off film 'Gravity' (aanrader!)

Verrassende korte film, die een gezicht geeft aan het personage Aningaaq.

Met een opbrengst van meer dan $500 miljoen aan de wereldwijde box office en een geweldig ontvangst mag Gravity zich tot een van de succesvolste films van 2013 rekenen. Waarschijnlijk hebben velen van jullie de film al gezien, aangezien het hier in Nederland al op een kleine $5 miljoen staat, en kunnen velen waarschijnlijk ook de stem herinneren van de personage Aningaaq. Dit personage staat nu centraal in een korte film die werd opgenomen door Jonás Cuarón, de zoon van Gravity-regisseur Alfonso Cuarón.

Met rollen voor Sandra Bullock en George Clooney wordt Gravity gezien als een belangrijke Oscarkandidaat. De onderstaande korte film is door Warner Bros. ingezonden om mee te dingen voor de Oscar voor Beste Korte Film. Mocht Aningaaq daadwerkelijk genomineerd worden, dan is het de eerste keer dat zowel een speelfilm als een korte film die gebaseerd zijn op een dezelfde verhaal meedingen naar Oscars.

De korte film Aningaaq zal ook te zien zijn op de Dvd/Blu-Ray uitgave van Gravity, die in Nederland in februari 2014 wordt verwacht.



NieuwsFilm

meest populair