Algemeen

Eerste blik op nieuw design Optimus Prime in 'Transformers: Age of Extinction'

De cover van Empire laat de leider van de Autobots in gladiator-modus zien.

door Zilko Tarici op 25.11.2013 om 13:01 in Algemeen
Brits filmmagazine Empire heeft de eerste blik op Optimus Prime in Transformers: Age of Extinction weten te bemachtigen. Michael Bay neemt ook voor het vierde deel in de filmreeks de regie op zijn rekening. De cast van de film uit o.a. Mark Wahlberg, Jack Reynor, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Kelsey Grammar en Li Bingbing.

Transformers: Age of Extinction draait vanaf 27 juni 2014 in de bioscoop..
22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prisoner627

Avatar

Mark Wahlberg kijkt verbaast.
Wie had dat verwacht.... :P

horizon

Avatar

:(
slechte foto, doet de cast geen goed.
En dat zwaard... urgh... sjlecht.

eltorro

Avatar

Vette foto, Optimus Prime ziet er wel een beetje evil uit, maar dat maakt hem alleen maar meer badass 8-)

Steve-O

Avatar

Beter, ziet er ook uit dat ze hem een wat strakker, duidelijker ontwerp hebben gegeven. Geen twijfel aan dat het wel snor gaat zitten met de VFX alleen denk ik dat de film nou niet perse beter gaat worden dan de voorgangers… Gelukkig wel korter. O ja en IMAX natuurlijk :P

JamesBond

Avatar

Moet eerlijk zeggen dat Optimus er bad-ass uitziet! Ben wel benieuwd wat het gaat worden Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Mark Wahlberg kennende heeft die wel de eis gesteld dat die een 1 op 1-gevecht heeft met Megatron en die ook wint om mee te doen in deze film.

Robintje

Avatar

Kan niet wachten om de film in IMAX te beschouwen ! Actie, special effects, ontploffingen.. dat allemaal van de bovenste plank !

YOLO

Avatar

Robintje "Actie, special effects, ontploffingen.. dat allemaal van de bovenste plank !"
Je bent het belangrijkste vergeten. Het verhaal:E

Decepticon

Avatar

Van wat ik zo kan zien, ziet zijn torso er iig erg gaaf en erg goed uit, vooral zijn hoofd. Ook dat zwaard ziet er stoer uit, maar hadden ze wel iets creatiever kunnen maken zoals dat andere zwaard/sleutel wat de aceurs mee zagen lopen.
Optimus ziet er iig bad-ass uit!! Nu de rest van de foto's nog die in het blad staan, er is er al 1 setfoto van vrijgegeven.

Robintje

Avatar

YOLO "Je bent het belangrijkste vergeten. Het verhaal:E"


Nee hoor, daar kijk ik deze films niet na.
Dat is hetzelfde als mensen beginnen te 'zeuren' ( zo noem ik het dan maar evebn ) over films waar het verhaal zo slecht is.. terwijl dat niet de insteek is van de film :

- Pacific Rim ;
- Battleship ;
- Transformers.

Natuurlijk moet / mag het aanwezig zijn en hoort het erbij maar je weet dat je dat flinterdun krijgt voorgeschoteld.
Zulke films wil je gewoon zo hard en groot mogelijk ( IMAX ) krijgen en dan ga je genieten van de mooie beelden =)

Angelater

Avatar

Frietgezicht "Mark Wahlberg kennende heeft die wel de eis gesteld dat die een 1 op 1-gevecht heeft met Megatron en die ook wint om mee te doen in deze film."

Is hij een eiser dan? Hoor dat nu voor het eerst. Zou wel jammer zijn, want ik mag hem wel. Niet dat het een top acteur is of iets dergelijks, maar wel aangenaam om op het scherm te zien.

benjamin

Avatar

Robintje "Dat is hetzelfde als mensen beginnen te 'zeuren' ( zo noem ik het dan maar evebn ) over films waar het verhaal zo slecht is.. terwijl dat niet de insteek is van de film :

- Pacific Rim ;
- Battleship ;
- Transformers."


Je begrijpt het echt niet hè: er is een verschil tussen een dunne plot en een zwak scenario - of ga jij nu serieus beweren dat The Avengers (nochtans prima ontvangen) in jouw ogen een diepgaand en moeilijk verhaal had?

Decepticon

Avatar

Angelater "Is hij een eiser dan? Hoor dat nu voor het eerst. Zou wel jammer zijn, want ik mag hem wel. Niet dat het een top acteur is of iets dergelijks, maar wel aangenaam om op het scherm te zien."
Nee, dat is hij ook niet. Als acteur heb je bij een studiofilm als Transformers weinig te eisen met wat er in het script gebeurd.
Ik dacht dat ook dat Wahlberg egoistisch veeleisend was, doordat hij zijn kids in de film wilde hebben. Maar dat heeft Wahlberg heel voorzichtig aan Bay gevraagd, of dat kon en mocht en Bay stemde in.
Frietgezicht maakt volgens mij gewoon een sarcastisch grapje.

Decepticon

Avatar

Robintje "Nee hoor, daar kijk ik deze films niet na.
Dat is hetzelfde als mensen beginnen te 'zeuren' ( zo noem ik het dan maar evebn ) over films waar het verhaal zo slecht is.. terwijl dat niet de insteek is van de film :

- Pacific Rim ;
- Battleship ;
- Transformers.

Natuurlijk moet / mag het aanwezig zijn en hoort het erbij maar je weet dat je dat flinterdun krijgt voorgeschoteld.
Zulke films wil je gewoon zo hard en groot mogelijk ( IMAX ) krijgen en dan ga je genieten van de mooie beelden =)"
Misschien niet volgens jou, maar dat is dus echt wel de insteek in het maken van een grootse blockbuster.
Ook al vinden sommigen een blockbuster een slecht verhaal of een zwak plot hebben, het is wel belangrijk bij het maken van een film en ook zeker wel de insteek.
Ook met films als Transformers en Battleship wordt er (vele) maanden jaar over script gedaan, als het verhaal je dan niet aan staat en slecht of zwak vind, is hun probleem.

Ik vind bv. juist het plot van Battleship wél heel origineel en goed bedacht en goed uitgevoerd. En als je de extra's op de BR bekijkt, zie je dat nog beter in.

Decepticon

Avatar

benjamin "Je begrijpt het echt niet hè: er is een verschil tussen een dunne plot en een zwak scenario - of ga jij nu serieus beweren dat The Avengers (nochtans prima ontvangen) in jouw ogen een diepgaand en moeilijk verhaal had?"
Het verhaal in een Marvel film hoeft niet diepgaand en en moeilijk te zijn, maar het plot/scenario van The Avengers is wél goed. Het hoeft niet diepgaand en moeilijk te zijn om goed te zijn.

benjamin

Avatar

Decepticon "Het verhaal in een Marvel film hoeft niet diepgaand en en moeilijk te zijn, maar het plot/scenario van The Avengers is wél goed. Het hoeft niet diepgaand en moeilijk te zijn om goed te zijn."


En dat is dus exact m'n punt. Het plot stelt weinig voor (helden werken samen om bad guy te stoppen), maar het scenario en de uitwerking zijn zodanig leuk dat het toch een geweldig plezante film wordt.

KeesjeNL

Avatar

Prisoner627 "Mark Wahlberg kijkt verbaast.
Wie had dat verwacht.... :P"

Dat is gemeen, Wahlberg doet hartstikke zijn best om serieus over te komen en is een getalenteerd acteur van grote klasse, hoor!
...
...
...
...
O+:E:Z :+

Trouwens, ik heb weken geleden al een afbeelding van het nieuwe design van Optimus gepost, en ook al andere afbeeldingen voorbij zien komen van andere autobots en decepticons op deze site.

DigitalHeekie

Avatar

Hoor die mensen altijd zaniken over het verhaal.... pff, snap dat echt niet, als ik een film wilt zien met een mooi verhaal, ga ik niet naar een imax zaal. op een imax scherm wil ik gewoon vette special effects, het liefst 3 uur... en dat doen deze transformers films uitstekend... heerlijk...

Decepticon

Avatar

DigitalHeekie "hoor die mensen altijd zaniken over het verhaal.... pff, snap dat echt niet, als ik een film wilt zien met een mooi verhaal, ga ik niet naar een imax zaal. op een imax scherm wil ik gewoon vette special effects, het liefst 3 uur... en dat doen deze transformers films uitstekend... heerlijk..."
Eigenlijk.... snap ik dit gezanik helemaal niet. Het enigste deel die een slecht verhaal had, was Revenge of the Fallen. De 1e film en Dark of the Moon hadden eigenlijk juist een heel goed en origineel verhaal.

horizon

Avatar

De eerste Transformers film van Bay had een perfect passend verhaal voor de franchise.
Revenge of the Fallen, hoe cheesy en slecht, vermaakt mij nog steeds op en top.
Dark of the Moon was ook oke, die film had alleen zwaar slechte editing....

Hancock

Avatar

Badass!!! :~

NieuwsFilm

meest populair