'The Amazing Spider-Man 2' is slechts opzet verhaal Norman Osborn

Sony heeft veel meer voor ons in petto.

Studio na studio werkt aan een eigen cinematic universe. Recent was er de aankondiging dat Sony aan een uitgebreide franchise rond Spider-Man werkt. Tot nu toe zijn er vooral tekens geweest dat de slechteriken Sinister Six in de films te zien zullen zijn. Die lijken nu iets meer bevestigd te worden met een nieuw bericht over de film.

Jamie Foxx zal de grote slechterik zijn waar Andrew Garfield het tegen op moet nemen, Electro, maar daarnaast worden er nog twee slechteriken geïntroduceerd. Het betreft Paul Giamatti’s Rhino, en Chris Coopers Norman Osborn / Green Goblin.

Uit een interview met Cooper blijken er grote plannen met het personage Norman Osborn te zijn. ”Spider-Man 2 introduceert Norman, en je zult zien dat het een uiterst vreemde introductie is, eentje die naar andere dingen leidt.”

Toen hem gevraagd werd naar de Sinister Six, vertelde Cooper daar ”vaag” bewust van te zijn. ”Ze hebben me wat materiaal gestuurd. Maar ze zeiden dat deze Spider-Man echt Spider-Man is. We beginnen bij het begin.”

Toch lijkt het vrijwel zeker te zijn dat de Sinister Six op een bepaald punt in de franchise te zien zullen zijn. Giamatti ging daar eerder al op in. ”Ik geloof dat er veel opgezet wordt voor de volgende film,” vertelde hij in een recent interview. ”Er zijn een aantal slechteriken in deze film. Een aantal op de voorgrond en belangrijk. Jamie Foxx bijvoorbeeld. Een aantal van ons hangen rond op de achtergrond, en ik denk dat we later meer te doen krijgen. Ik weet het niet zeker, maar daar lijkt het wel op.”

The Amazing Spider-Man 2 draait vanaf 24 april in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair