Algemeen

Nieuwe plotdetails 'Pirates of the Caribbean 5'

Christoph Waltz speelt mogelijk de slechterik, en nog meer nieuws.

door Jim Pedd op 28.11.2013 om 16:47 in Algemeen
Op dit moment is er nog niet veel bekend over Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. We weten dat Johnny Depp wederom de rol van Captain Jack Sparrow speelt, dat Joachim Rønning en Espen Sandberg de film regisseren en dat het scenario geschreven is door Jeff Nathanson. Gemikt wordt op een release in 2016, dus het zal ook nog wel even duren voordat er veel meer zekerheid is over de film.

Toch zijn er nu een aantal nieuwe plotdetails uitgelekt, evenals de beschrijving van een aantal personages. Deze plotdetails lijken overeen te komen met eerdere uitgelekte informatie over de film.

Toen schreven we dat de film de Bermuda driehoek mythe onder de loep neemt. Heksen zouden verder een grote rol krijgen in de film, evenals geesten. Captain Barbossa (Geoffrey Rush) zou in de film samenwerken met een van die geesten. Tot slot zou er een nieuw duo à la Keira Knightley en Orlando Bloom te zien zijn.

Nu zijn er dus meer nieuwe details uitgelekt. Jack en zijn team zouden op zoek zijn naar een legendarische drietand. Captain Teague (Keith Richards heeft daar waardevolle informatie over. Een slechterik met de naam Captain Brand is ook op zoek naar die drietand.

Brand wil wraak nemen op Jack. Want volgens Brand was het Jack die zijn broer Eric verleidde tot piraterij (waardoor hij vervolgens overleed). Verder zou een rol weggelegd zijn voor de dochter van Barbossa, Carina Smyth. Mensen beschuldigen haar ervan een heks te zijn, maar eigenlijk is ze een astronoom. De rol van Captain Brand zou mogelijk gespeeld worden door Christoph Waltz.

De productie van de film zal waarschijnlijk begin volgend jaar al van start gaan.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pete_027

Avatar

Deze formule is nu wel een keer uitgewerkt(en uitgemelkt:P)

Bilbo

Avatar

Christoph Waltz zou fantastisch zijn T+)

benjamin

Avatar

Eén ding vind ik positief: een villain die echt achter Jack aangaat, dat is boeiender dan zoals in deel vier waar Jack gewoon meeliep, maar zelf niet echt een doel leek te hebben binnen de film.

M0vieFreak

Avatar

''Tot slot zou er een nieuw duo à la Keira Knightley en Orlando Bloom te zien zijn.''

Dit was ook al in deel 4. Gaan ze nu wee twee andere personen introduceren.

IvarW

Avatar

Klinkt best aardig. Hopelijk neemt Christoph Waltz de rol.

Sleepkills

Avatar

Als ik het verhaaltje lees, lees ik weer een hoop 'blabla', maar de namen Christopher Waltz en Geoffrey Rush als Barbossa doen veel goeds.

mark1994

Avatar

Klinkt goed! Ben erg benieuwd naar deze film.
Maar nieuw duo? Ik heb juist vernomen dat Orlando Bloom (zeker) terug keert en dat Keira Knightley een kleine rol heeft.

Myridonen

Avatar

Ik dacht ook ergens gehoord/gelezen te hebben dat Orlando Bloom terugkeert. Wat ikzelf fantastisch nieuws vind Smiley face

Steve-O

Avatar

Christoph Waltz lijkt me een heel gave toevoeging! Wel jammer dat we niks horen van Penelope Cruz dan… Zie haar graag terugkeren, wat een actrice en wat een prachtige vrouw!

Hoop wel dat ze de digitale cameras ditchen voor dit deel, film past hier veel beter bij.

Barbossas

Avatar

Verhaallijnen en personages spreken me tot nu toe erg aan. Klinkt nu al leuk. Hopelijk keren er geen personages uit deel 4 in terug, want vond die geen toegevoegde waarde hebben.

Hoop eigenlijk op de terugkeer van Will Turner en ook een deel van de oude crew.

Banned

Avatar

Klinkt allemaal niet slecht maar hopelijk geen doelloze plotlijnen die zoals in deel 4 alleen maar wapperen als een piratenvlag. Waltz is een leuk toevoeing maar echt origineel kom je daar nu ook weer niet mee uit de hoek. Na het zien van Kon Tiki weet ik nu wel dat Pirates 5 in degelijke handen is. Ik ben enorme fan van de films dus deze zie ik wel graag komen. Zou graag Bloom en Knightley terug zien. Zonder hen geen échte pirates film.

Secret1994goesFilm

Avatar

Klinkt goed...
Al klinkt Captain Brand niet echt kwaadaardig en machtig :/ Waarom is ie trouwens zelf in het piratenleven gedoken?
Maar vind het wel beter zo'n villian met een persoonlijk wraakdoel...
Heksen en Geesten kon ook iets worden...
Maar dat nieuwe koppeltje :/

Thiver

Avatar

Verrassend dat Will Turner nog altijd zo populair is; ik dacht dat de meerderheid hem liever kwijt dan rijk was. Overigens zou het wel idioot zijn een vergelijkbaar personage te introduceren wanneer Orlando Bloom bereid is terug te keren. Het zal wel wat goedkoper zijn, maar bij deze films kijkt men toch niet op een miljoentje meer of minder.

Spider-fan

Avatar

Klinkt als verhaal erg goed, maar pas in 2016... pffff.... Ben benieuwd of Richards nu meer te doen krijgt, want hij maakte op mij niet veel indruk, was meer een soort cameo.

Banned

Avatar

Spider-fan "Klinkt als verhaal erg goed, maar pas in 2016... pffff.... Ben benieuwd of Richards nu meer te doen krijgt, want hij maakte op mij niet veel indruk, was meer een soort cameo."


Denk dat dit ook weer het geval zal zijn...

Sand

Avatar

UnknowB "Klinkt goed...
Al klinkt Captain Brand niet echt kwaadaardig en machtig :/ Waarom is ie trouwens zelf in het piratenleven gedoken?
Maar vind het wel beter zo'n villian met een persoonlijk wraakdoel...
Heksen en Geesten kon ook iets worden...
Maar dat nieuwe koppeltje :/"


Als je een Captain bent, ben je niet altijd een piraat hoor ;)
Kan ook gewoon een privateer zijn (iemand die piraten opjaagt) ofzo..

Waltz is sowieso een goeie toevoeging dus hoop er wel op, en vind ook dat Bloom en knightley mogen terugkomen, maar het zal dus wel bij een klein rolletje blijven.

Het verhaal met geesten en heksen klinkt wel oké, al hoop ik dat ze het deze keer ook een beetje "donkerder" maken dan de laatste films. Dit was teveel humor en kinderlijk. De eerste film vond ik de beste, van die scenes met de skeletten zou een kindje mss nog een beetje bang krijgen. de laatste films echt niet meer

sonnycorleone

Avatar

Spider-fan "Klinkt als verhaal erg goed, maar pas in 2016... pffff.... Ben benieuwd of Richards nu meer te doen krijgt, want hij maakte op mij niet veel indruk, was meer een soort cameo."
2016! dan zou ik de opname(s) met Richards alvast maar opnemen! En waar komt die overschatting van waltz vandaan(is geen vraag!).

Roeltje

Avatar

Een nieuwe Pirates of the Caribbean gaat er altijd wel in! Smiley face

Vleeshaak

Avatar

Blijkbaar zitten er toch mensen op te wachten, had ik niet meer verwacht.

schrader

Avatar

"Tot slot zou er een nieuw duo à la Keira Knightley en Orlando Bloom te zien zijn."

Nou weet ik dat het moeilijk word om Orlando Bloom's personage terug te laten keren in een manier waarop de tegenstanders nog een kans maken. Maar schrap dat hele gebeuren dan helemaal. Ik vond het koppel soms al een beetje irritant maar omdat ze een deel uitmaakte van de reeks, stoorde het me niet. Ik zeg geen nieuw duo.

NieuwsFilm

meest populair