Minder gekkigheid in 'Transformers: Age of Extinction'

En daarnaast hoge resolutie versies van de afbeeldingen die we eerder plaatsten.

Eergisteren plaatsten we lage resolutie beelden van Michael Bays Transformers 4. Nu hebben we hoge resolutie versies van die afbeeldingen, en een kort citaat van regisseur Bay. In een interview met Yahoo! sprak hij over de toon van de film.

”Deze is veel cinematischer. Ik wilde deze gelikter maken. Er zit geen gekkigheid in deze film. Dat zat teveel in de vorige film,” vertelde Bay. ”Het voelt als een nieuw hoofdstuk, deze film, maar het is geen reboot. De film leeft in de geschiedenis van de Transformers-films, maar begint drie jaar na de laatste. Het voelt nieuw.”

Deel van die vernieuwing waar Bay het over heeft, is het nieuwe ontwerp van de Autobots. Daarnaast is er natuurlijk nog de aanwezigheid van compleet nieuwe robots: de Dinobots. Tot slot krijgen we ook een totaal nieuwe cast, die o.a. bestaat uit Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, Kelsey Grammer, Stanley Tucci en T.J. Miller.

Verder zijn er nog de nieuwe beelden van de film. De foto’s van eergisteren waren scans van pagina’s uit Empire Magazine, en Paramount heeft nu hoge resolutie versies daarvan vrijgegeven. Transformers: Age of Extinction gaat op 26 juni 2014 in première.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

[/url]











[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/1c30d31.jpg]



NieuwsFilm

meest populair