Tweede 'The Inbetweeners'-film gaat naar Australië

Na het avontuur in Malia gaan de mannen nu nar down under.

Waar we in Nederland het moeten stellen met films als Costa! (2001) en Verliefd op Ibiza (2013) werden de tienervakanties van de Britse jeugd in beeld gebracht door de vrienden uit de tv-serie The Inbetweeners. In de The Inbetweeners Movie gingen ze nog feesten in Malia, gelegen nabij het Nederlandse zomerfeestoord Chersonissos, en voor de sequel The Inbetweeners 2 gaan de mannen backpackend door Australië.

Hoofdrollen in de film van de terugkerende regisseur Ben Palmer zullen er wederom zijn voor de 'tussen-tieners' Jay (James Buckley), Neil (Blake Harrison), Simon (Joe Thomas) en Will (Simon Bird). De scriptschrijver van het tweede deel liet slechts het volgende weten: "...but what we can exclusively reveal is there will be kangaroos. And Australians. And possibly koalas."

De opnames vinden vanaf 7 december plaats in 'down under' en de film moet vanaf augustus 2014 in de Britse bioscopen te zien zijn. Hieronder de trailer van de eerste film, die wereldwijd een prima $88 miljoen noteerde bij een budget van zo'n $6 miljoen. Er werd circa $10 miljoen opgehaald in Australië en de rest zo'n beetje op het Britse vasteland.



NieuwsFilm

meest populair