Video

Een Oscar 'beste bijrol' voor James Franco? (video)

De distributeur van 'Spring Breakers' is duidelijk: “Consider This Sh*t!”

door Jan-Peter Rook op 03.12.2013 om 15:29 in Video
Een van de opvallendste dingen in de veelbesproken film Spring Breakers is toch wel de acteerprestatie van James Franco, die met de oppervlakkige drugsdealer Alien een voortreffelijk personage neerzette. Het ziet er echter niet naar uit dat de acteur genomineerd zal worden voor een Oscar, maar dat weerhoudt distributeur A24 er schijnbaar niet van een campagne op te zetten, getuige onderstaande video.

Of het nou werkt of niet, het is een grappige en geslaagde manier om Franco even in de schijnwerpers te zetten. Wat vinden jullie? Verdient Franco een Oscarnominatie? Of misschien zelfs de winst?


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

Verdient Franco een Oscarnominatie?

Van mij mag ie. Echter de combinatie Sping Breakers en die ouwe lullen van die Academy zie ik niet zo zitten. Hun (tiener)jeugd zat iets anders in elkaar.

DutchOwnage

Avatar

Mwoah, hij zet een leuk personage neer, maar helaas met weinig diepgang. Dus of hij hier nou zo'n oscarwaardige prestatie heeft neergezet, nee ik denk het persoonlijk niet. Ja hij doet het goed, maar het personage is er gewoonweg niet voor geschreven om hoogwaardige acteerprestaties te kunnen herbergen.

Goov25

Avatar

Een nominatie mag van mij ook best. Z'n rol was origineel genoeg en z'n acteerprestaties indrukwekkend. Dat zou ook idd het oudemannenimago van The Academy wat hierboven al genoemd wordt wat opschudden en verfrissen. Maar ik geef hem weinig kans ;)

Nielsgibby10

Avatar

DutchOwnage "Mwoah, hij zet een leuk personage neer, maar helaas met weinig diepgang. Dus of hij hier nou zo'n oscarwaardige prestatie heeft neergezet, nee ik denk het persoonlijk niet. Ja hij doet het goed, maar het personage is er gewoonweg niet voor geschreven om hoogwaardige acteerprestaties te kunnen herbergen."
maar die diepgang komt van de writers. ik vind dat franco hem wel verdiend want hij vulde het personage van alien perfect

YadMedia

Avatar

Bagger eerste klas die hele film. enige die een mini zesje verdient is wel franco maar om nou over oscar te gaan praten lijkt me lachwekkend.

WesleyK

Avatar

Oh, hij verdient zeker een nominatie voor die film.
Maar ik denk dat ze daar niet kunnen inzien wat voor een parel deze film is, net als degene hier boven mij zo te zien.

Decepticon

Avatar

YadMedia "bagger eerste klas die hele film. enige die een mini zesje verdient is wel franco maar om nou over oscar te gaan praten lijkt me lachwekkend."
Ik sluit me bij je aan, 1 van de meest waardeloze films die ik ooit heb gezien, idd bagger.
De rol van Franco vind ik juist ook helemaal niet oscarwaardig, zo'n rol neerzetten kan elke goede acteur, er is niks speciaals aan die vertolking.

Serafijn

Avatar

Decepticon "Ik sluit me bij je aan, 1 van de meest waardeloze films die ik ooit heb gezien, idd bagger.
De rol van Franco vind ik juist ook helemaal niet oscarwaardig, zo'n rol neerzetten kan elke goede acteur, er is niks speciaals aan die vertolking."
Daar is een oscar juist voor, erkenning van ene goede acteur ;) Dat wta jij nu zegt kun je bij zowat iedere oscarwinnende rol wel zeggen: ja die kan elke goede acteur wel neerzetten!

Ja, dat is het kenmerk van een goede acteur, en daarom verdient ie een nominatie :P

NieuwsFilm

meest populair