Nieuwe synopsis 'The Amazing Spider-Man 2'

En Norman Osborn lijkt niet in de film voor te komen.

Overmorgen komt de eerste trailer van Marc Webbs The Amazing Spider-Man 2 uit, en dus is er alvast een nieuwe synopsis vrijgegeven van de megaproductie. Daarnaast heeft Sony een nieuwe castlijst vrijgegeven, waar enkele belangrijke namen op blijken te ontbreken.

Maar allereerst de synopsis. Die luidt als volgt. ”We hebben altijd al geweten dat de belangrijkste strijd van Spider-Man die met zichzelf is. De strijd tussen de normale verplichtingen van Peter Parker en de buitengewone verantwoordelijkheden van Spider-Man. Maar in The Amazing Spider-Man 2, ontdekt Peter Parker dat er een groter conflict voor hem in het verschiet ligt.”

”Het is geweldig om Spider-Man te zijn. Voor Peter Parker is er weinig zoals het slingeren tussen wolkenkrabbers, de held zijn en tijd doorbrengen met Gwen. Maar hij kan alleen Spider-Man zijn tegen een prijs. Enkel Spider-man kan zijn mede-New Yorkers beschermen tegen de formidabele vijanden die de stad bedreigen. Met de opkomst van Electro, moet Peter het opnemen tegen een veel machtigere vijand. En als zijn oude vriend, Harry Osborn terugkeert, realiseert Peter dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: OsCorp.”

Verder werd er een castlijst vrijgegeven, waar uiteraard Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx en Dane DeHaan op te vinden zijn. Verder treffen we ook Campbell Scott, Embeth Davidtz, Colm Feore, Paul Giamatti en Sally Field aan op de lijst.

Opvallend is dat Chris Cooper en Shailene Woodley op de lijst ontbreken. Van Woodley wisten we al dat haar vertolking van Mary Jane Watson de film niet zou halen, maar schijnbaar is Cooper er nu ook uitgesneden. Dat zou betekenen dat Norman Osborn niet in de film te zien is. Mogelijk wordt zijn personage voor de toekomst bewaard, zoals ook met Watson het geval is.

The Amazing Spider-Man 2 draait vanaf 24 april in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair