Nieuwe Sarah Connor voor 'Terminator'-trilogie bijna gevonden

Actrices Emilia Clarke en Brie Larson zijn nog over.

Nog niet zo lang geleden werd bekend dat Thor: The Dark World-regisseur Alan Taylor de regie op zich neemt voor de geplande nieuwe Terminator-trilogie, die losstaat van de eerdere vier films. Ook voor de mannelijke en vrouwelijk hoofdrollen als Sarah Connor en John Connor werden al een aantal namen genoemd.

Volgens de website Deadline zijn alleen Emilia Clarke (Game of Thrones) en Brie Larson (21 Jump Street) nog in beeld voor de rol van Sarah Connor. Naar verwachting maakt Clarke, rechts op de foto, de meeste kans, aangezien zij al met regisseur Taylor samenwerkte aan de HBO-serie Game of Thrones.

Eerder werd al bekend dat voor de rol van John Connor de namen van Boyd Holbrook (The Host), Garrett Hedlund (TRON: Legacy) en Tom Hardy (Mad Max: Fury Road) hoog op het lijstje staan. Volgens Deadline wordt de focus in eerste instantie gelegd op de casting van Sarah Connor, daarna wordt bepaald welke acteurs de rollen spelen van John Connor en Kyle Reese. Overigens zal Terminator-icoon Arnold Schwarzenegger hoogstwaarschijnlijk terugkeren in de trilogie.

Laeta Kalorgridis (Avatar, Shutter Island) en Patrick Lussier (Drive Angry) schrijven het script en de nieuwe Terminator-film moet op 1 juli 2015 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair