Cast & crew bespreken onthullende trailer 'The Amazing Spider-Man 2'

Zien we ook Venom, Vulture en Doc Ock in 'Rise of Electro'?

Gisteren verscheen de onthullende trailer van The Amazing Spider-Man 2, die duidelijk maakte dat Spider-Man het minimaal gaat opnemen tegen de drie villains Green Goblin (Dane DeHaan), Rhino (Paul Giamatti) en uiteraard Electro (Jamie Foxx). In de snelle beelden waren echter ook (hints naar) enkele andere schurken verscholen, namelijk The Vulture, Doctor Octopus en zelfs Venom.

Hieronder zie je eerst de "break down", waarin de cast en crew in een dikke 20 minuten commentaar geven bij het zien van de trailer:


Het onderstaande shot uit de trailer hint naar de twee andere Spidey-schurken. Rechts zie je een metalen pak met vier armen, die waarschijnlijk wijzen naar de villain Doctor Octopus, die we al zagen in Sam Raimi's Spider-Man 2 (2004). Links zie je een metalen pak met vleugels. Deze verwijst naar The Vulture, de schurk die een grote rol moest gaan spelen in het gecancelde Spider-Man 4.



De naam van Venom, die te zien was in Spider-Man 3 (2007) dook ook op in de trailer. Het was waarschijnlijk even wat zoekwerk, maar hieronder een screenshot:



Alles lijkt te wijzen op de aanwzigheid van een (alternatieve?) Sinister Six. Of mogelijk zijn het voorbodes voor de geplande sequels die in 2016 en 2018 moeten verschijnen.

Hieronder nogmaals de trailer:



NieuwsFilm

meest populair