TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Constantine (2005)

Zaterdag 7 december om 22:00 op Veronica

John Constantine (Keanu Reeves) is naar de hel geweest en teruggekeerd. Hij is geboren met een gave die hij niet wil hebben: het vermogen om engelen en demonen te herkennen die in menselijke gedaante op aarde leven. Zijn hulp wordt ingeroepen door een wanhopige, maar sceptische politie-onderzoekster Angela Dodson (Rachel Weisz) voor het oplossen van de mysterieuze dood van haar geliefde tweelingzuster. Het onderzoek neemt hen mee in de wereld van de demonen en engelen die in Los Angeles leven. Zij zijn beiden gevangen in een noodlottige reeks van bovenaardse gebeurtenissen. Is er uit deze hel op aarde nog een ontsnapping mogelijk?
Bekijk de afbeelding

Tinker Tailor Soldier Spy (2011)

Zondag 8 december om 22:00 op FOX

In de sombere dagen van de Koude Oorlog geniet de spionage veteraan George Smiley (Gary Oldman) van de Britse geheime dienst van zijn pensioen. Wanneer blijkt dat een oud-collega van Smiley een Russische spion is, wordt hij teruggeroepen door MI6 en gevraagd de spion op te sporen.
Bekijk de afbeelding

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

Maandag 9 december om 20:30 op SBS6

Harry, Ron en Hermelien beginnen aan een levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid 'de Gruzielementen' te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot overgelaten zonder de begeleiding van hun professors en de bescherming van Professor Perkamentus. Ze moeten nu meer dan ooit op elkaar vertrouwen maar er zijn Duistere Krachten onder hen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer Van Het Duister. De lang gevreesde strijd is losgebarsten en Voldemorts Dooddoeners bezetten het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein, waar ze iedereen terroriseren en arresteren die hen tegenwerkt. De enige trofee die ze nog niet in handen hebben en die Voldemort het liefste van allemaal te pakken wil krijgen, is Harry Potter. De Uitverkorene is nu de prooi waar de Dooddoeners op jagen, en ze hebben de opdracht gekregen Harry naar Voldemort te brengen... levend.
Bekijk de afbeelding

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)

Dinsdag 10 december om 20:30 op Veronica

Een magische ring met bovenaardse krachten beslist over de toekomst in het land van Midden-Aarde. Wanneer de Ring in handen komt van de jonge hobbit Frodo, moet hij het opnemen tegen Sauron, heerser van de duisternis. Er ontstaat een strijd die gaat om het behoud of de ondergang van de wereld. Naar het boek 'In de ban van de Ring' van J.R.R. Tolkien.
Bekijk de afbeelding

King Kong (2005)

Woensdag 11 december om 22:20 op RTL7

De jaren '30. Een groep filmmakers reist af naar een legendarisch eiland om hun nieuwste film op te nemen. Eenmaal aangekomen blijken alle verhalen over het eiland op waarheid berust: het eiland wordt bevolkt door mysterieuze inboorlingen en vele gigantische beesten. Hoofdrolspeelster Ann Darrow wordt de gevangene van één van deze beesten: de 8 meter grote gorilla Kong.
Bekijk de afbeelding

Rush Hour (1998)

Donderdag 12 december om 22:45 op Veronica

Wanneer duidelijk wordt dat de FBI weleens onsuccesvol zou kunnen zijn, besluit het Chinese consulaat om een speciale inspecteur uit Hong Kong in te huren om zijn gekidnapte dochter terug te vinden. Niet geaccepteerd door de FBI, sluit hij een onverwachte vriendschap met een LAPD agent.
Bekijk de afbeelding

The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)

Vrijdag 13 december om 20:30 op RTL5

Frodo en Sam trekken verder in de richting van Mordor om hun taak te volbrengen. Hierbij krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Ondertussen proberen Merry en Pippin te ontsnappen uit de handen van de Orcs, en helpen Legolas, Aragorn en Gimli koning Theoden van Rohan in zijn strijd tegen de legers van Saruman.


NieuwsFilm

meest populair