Twee nieuwe schrijvers voor 'Star Trek 3'

J.D. Payne en Patrick McKay staan Roberto Orci bij.

Er is nog geen regisseur voor Star Trek 3, maar het schrijversteam is uitgebreid. Een trio J.D. Payne en Patrick McKay gaan Roberto Orci helpen het scenario van de film te schrijven. Alex Kurtzman zal zich ditmaal niet met het scenario bemoeien, terwijl hij wel meehielp aan Star Trek en Into Darkness.

Payne en McKay hebben al eerder gewerkt voor J.J. Abrams’ Bad Robot. Ze schreven bijvoorbeeld het scenario voor een film over Goliath, maar die lijkt in de ontwikkelingshel te verkeren.

Overigens is er nog altijd het hardnekkige gerucht dat Joe Cornish de film zal regisseren. Recent sprak Abrams, die als producent verbonden is aan de film, over zijn verwachtingen voor de film. Hij bleek toen te hopen iemand te vinden die zijn hart en ziel in het project wil steken.

Het is de intentie van de studio om de film in de loop van 2016 uit te brengen. De Star Trek franchise bestaat in dat jaar een halve eeuw, en de studio wil er alles aan doen om de film dan uit te brengen. Dat zal waarschijnlijk wel lukken, gezien de drie schrijvers achter de film.



NieuwsFilm

meest populair