Twee weken aan heropnames voor 'Captain America: The Winter Soldier'

Het lijkt de standaard te zijn voor Marvel-films.

Captain America: The Winter Soldier gaat een korte periode van heropnames in. De productie van de door Anthony en Joe Russo geregisseerde film zal binnen twee weken opnieuw opstarten. Dan worden twee dagen met heropnames gevuld, alvorens de cast en crew vrij nemen voor de feestdagen.

In januari worden de opnames vervolgens voor nog eens twee weken hervat. Wat er precies opnieuw opgenomen wordt, of toegevoegd zal worden aan de film, is niet bekend. Veel spannends zal het waarschijnlijk niet zijn. De productie van Marvel-films kent meestal een korte periode van heropnames. Dat gebeurde bijvoorbeeld ook bij Iron Man 3 en recentelijker nog bij Thor: The Dark World.

Captain America: The Winter Soldier speelt zich twee jaar na The Avengers af. Captain America (Chris Evans) kan zich maar moeilijk aan de modern samenleving aanpassen. Als een medewerker van S.H.I.E.L.D. ontvoerd wordt, moet Captain America het samen met Black Widow (Scarlett Johansson) opnemen tegen een onbekende Russische vijand, die bekend staat als de Winter Soldier (Sebastian Stan).

Captain America: The Winter Soldier draait vanaf 27 maart 2014 in de bioscopen.


NieuwsFilm

meest populair