Video

Blue is terug in kleurrijke trailer 'Rio 2'

Dit keer "vliegen" de vrolijke vogels de samba tijdens het WK 2014.

door Bram de Groot op 13.12.2013 om 10:37 in Video
Hieronder zie je een nieuwe trailer van Blue Sky's Rio 2, het vervolg op de succesvolle animatiefilm Rio (2011), waarin stemmen te horen zijn van Jesse Eisenberg (Blu), Anne Hathaway (Jewel), Leslie Mann (Linda) en Jamie Foxx (Nico).

Het eerste deel scoorde bijna $500 miljoen bij een budget van circa $90 miljoen. Vanaf 9 april in de Nederlandse bioscoop.

De animatiefilm van regisseur Carlos Saldanha (Rio, 2011 en Ice Age, 2002) gaat wederom over de vogel Blu, die in het eerste deel bang was om te vliegen. Samen met zijn vrouwtje Jewel heeft Blu drie kinderen gekregen. Een van hun kids heeft dezelfde kwaal als de vader. De animatiefilm speelt zich af tijdens het WK 2014 in Brazilië.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Weer een nieuwe trailer en nog steeds niet echt overtuigd dat deze film een sequel nodig had, behalve dan om veel centjes op te brengen.

Decepticon

Avatar

Ik zal deze wel een keer op dvd kijken, maar ziet er niet speciaal of veelbelovend uit, ik vind het 1e deel ook al niet echt veel soeps.

Spijker2

Avatar

Decepticon "Ik zal deze wel een keer op dvd kijken, maar ziet er niet speciaal of veelbelovend uit, ik vind het 1e deel ook al niet echt veel soeps."

Decepticon, jij "moet" als filmliefhebber toch echt aan de Blu-ray hoor! Vooral bij deze animatiefilms is het verschil met DVD zo groot, daar word je blij van:E

NieuwsFilm

meest populair