"Broer Paul Walker neemt overige scènes 'Fast & Furious 7' op"

Cody Walker zou gevraagd zijn voor de film.

De Daily Mail weet te melden dat de broer van Paul Walker, Cody, door Universal gevraagd is om de laatste scènes van zijn broer op te nemen voor Fast & Furious 7. De 25-jarige broer van Paul is tot nu toe vooral actief geweest als stuntman. Of hij daadwerkelijk de rol gaat overnemen is niet zeker; de Daily Mail staat er immers niet om bekend de meest betrouwbare bron te zijn.

Na het plotselinge overlijden van Paul Walker besloot Universal de productie van de film tijdelijk stil te leggen. Ondertussen wordt er gewerkt aan een oplossing voor de nog niet afgeronde productie. Paul had ongeveer de helft van zijn scènes gefilmd, en had dus nog genoeg werk te doen.

De hoop van Universal is in ieder geval om zoveel mogelijk gebruik te kunnen maken van reeds opgenomen scènes. Daarom is scenarist Chris Morgan aan het werk gezet om een oplossing te zoeken, maar Universal houdt (als het bericht van de Daily Mail klopt) klaarblijkelijk alle opties open.

Een bron van de krant, die dicht bij de productie zou staan, vertelde het volgende: ”Ze kunnen Cody van achteren opnemen, en van een afstandje en als er een shot is waarin ze een close-up nodig hebben van Paul’s gezicht, kunnen ze dat er met CGI opzetten.”

Universal liet in een reactie weten nog te werken aan een oplossing, maar dat de eerste zorg bij de familie van Paul ligt.



NieuwsFilm

meest populair