Rogue uit 'X-Men: Days of Future Past' geknipt

Anna Paquin was dus voor niets op de set.

Slecht nieuws voor fans van de X-Men-franchise. Regisseur Bryan Singer onthulde in een interview met Entertainment Weekly dat hij Anna Paquin geheel uit X-Men: Days of Future Past heeft gehaald. Dat komt omdat er een reddingscène was opgenomen met daarin Magneto (Ian McKellen), Professor X (Patrick Stewart), Iceman (Shawn Ashmore) en Rogue (Paquin), die het niet tot de film heeft geschopt.

”Tijdens het editen voelde de scène niet goed,” vertelde Singer. ”Het is echt een goede scène, die uiteindelijk waarschijnlijk op de DVD zal eindigen, zodat mensen hem toch kunnen zien. Maar net als zoveel zaken tijdens het editen, was het teveel van het goede. Helaas was het de enige scène waarin Anna Paquin te zien was, waarin Rogue zat. Dus ondanks dat ze mee heeft gewerkt aan de film, zal ze er niet in te zien zijn.”

Dat heeft verder niets te maken met het acteerwerk van de actrice, benadrukt Singer. ”Ze heeft het fantastisch gedaan. Ze was geweldig in die scène. Anna is een geweldige actrice. Ik zou graag nog eens met haar willen werken.”

Singer heeft het nieuws al aan Paquin verteld: ”Ze begreep het. Het is erg teleurstellend, maar ze is erg professioneel en weet dat die dingen gebeuren. Vooral met het materiaal dat je vroeg in een productie opneemt. Films ontwikkelen zich.”

Wat vinden jullie? Hadden jullie Paquin toch graag in de film gezien? X-Men: Days of Future Past draait vanaf 22 mei in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair