'Fast & Furious 7' komt uit in april 2015

Flink uitstel voor de film, na de dood van Paul Walker.

Na enkele weken van onzekerheid, is er meer duidelijkheid over de releasedatum van Fast and Furious 7. Na de noodlottige dood van Paul Walker werden de opnames van de film stilgelegd, om op zoek te gaan naar een manier om met dit ongeval om te gaan.

Vin Diesel plaatste op zijn Facebook-pagina een foto van de laatste scène waaraan hij met Walker werkte. In dat bericht maakte hij meteen bekend wanneer de film uit komt: ”Fast and Furious 7 will be released…. April 10th 2015!” schreef hij.

Hoe er omgegaan wordt met de dood van Walker is niet bekend. Scenarist Chris Morgan werd aan het werk gezet om daar iets voor te vinden. Walker zou slechts de helft van zijn scènes opgenomen hebben, en om die reden zou het erg moeilijk zijn om hem er ‘gewoon’ uit te schrijven.

Een oplossing was volgens de Daily Mail dat Paul’s broer Cody gevraagd was om de laatste scènes van zijn broer op te nemen. Met wat CGI kon het gezicht van Paul eenvoudig over het zijne geplakt worden.

Wat het ook is, Universal heeft er klaarblijkelijk voldoende vertrouwen in om het project voort te zetten. Hieronder de foto die Diesel plaatste.



NieuwsFilm

meest populair