Foto's drie menselijke personages 'Dawn of the Planet of the Apes'

De vervangers van James Franco, Freida Pinto en John Lithgow.

Afgelopen week zagen we al de fraaie teaser trailer van de film Dawn of the Planet of the Apes van 20th Century Fox en regisseur Matt Reeves (Cloverfield, 2008 en Let Me In, 2010). De film speelt zich een ruim aantal jaar later af dan Rise of the Planet of the Apes, dus we krijgen ook veel nieuwe (menselijke) gezichten te zien. Hieronder zie je drie - eerlijk gezegd ook niet zo heel bijzondere - foto's van de menselijke hoofdrolspelers.

In de sequel Dawn hebben de drie acteurs Jason Clarke, Keri Russell en Gary Oldman de voornaamste hoofdrollen gekregen en vervangen daarmee James Franco, Freida Pinto en John Lithgow, die in Rise nog de belangrijkste rollen vervulden.

Vanaf 17 juli 2014 in de Nederlandse (3D) bioscoop.



Dawn volgt de steeds groter wordende groep van genetisch geëvolueerde apen die allemaal onder leiding staan van Caesar. Ze voelen zich bedreigd bij het aantreffen van een groep mensen die het verwoestende virus van tien jaar eerder schijnen te hebben overleefd. In eerste instantie benaderen ze elkaar vredig, maar het duurt niet lang voordat er een oorlog losbarst waarbij duidelijk moet worden welke van de twee soorten de baas is.

Hieronder nogmaals de teaser:



NieuwsFilm

meest populair