Derde 'Mees Kees' op komst

Met dat succes kon dit vervolg niet uitblijven.

Het succes van Mees Kees en Mees Kees op Kamp blijft niet zonder gevolgen. Distributeur Entertainment One Benelux en producent PVPictures hebben bekendgemaakt nog een derde film te maken, Mees Kees op de Planken.

De opnames van de film vinden komende zomer al plaats, en het product moet dan met kerst 2014 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. De belangrijkste cast en crew van de vorige twee delen werkt mee aan de film. Willem Voogd speelt wederom Kees, en Sanne Wallis de Vries de directrice Dreus.

Ook keert regisseuse Barbara Bredero terug, en Tijs van Marle schrijft het scenario. Mees Kees op de Planken laat zien hoe de klas van Mees Kees een heel saai toneelstuk moet voorbereiden. Als de directrice erachter komt dat hij een eigen draai daaraan heeft gegeven, moet hij terug naar de kleuters. Dat leidt tot veel rumoer onder zijn eigen leerlingen.

Mees Kees, dat vorig jaar te zien was, was met ruim 600.000 bezoekers een van de best bezochte Nederlandse films van het jaar. Het vervolg is hard op weg dat aantal te overtreffen. Een vervolg kon in die zin dan ook niet uitblijven.



NieuwsFilm

meest populair