"'Batman vs. Superman' wordt vooral Superman-film"

De aanwezigheid van Wonder Woman zou niet meer dan een cameo zijn.

De fansite Batman on Film zegt antwoorden te hebben op vele vragen van fans over de aankomende Batman vs. Superman-film. De afgelopen maanden heeft Warner Bros. slechts zo nu en dan wat informatie vrijgegeven over de film, en daardoor zijn er nog veel vragen die vooralsnog onbeantwoord blijven. Bill “Jett” Ramey, die voor de fansite werkt, zegt meer informatie in handen te hebben over Zack Snyders film.

Natuurlijk moet gezegd worden dat Ramey, aangezien hij niet voor de productie werkt, niet de meest betrouwbare bron is. Toch zou hij zo nu en dan zaken bij het juiste eind hebben, en een bron bij de productie hebben. Wie dat is wil hij uiteraard niet vrijgeven.

Ramey stelt dat de slechterik van de film inderdaad Lex Luthor zal zijn. Wie die rol zal spelen weet hij niet, maar hij stelt dat Luthor samen zal werken met nog een Superman-slechterik, van wie hij de naam niet vrij mag geven. Verder zullen er geen tegenstanders van Batman (Ben Affleck) voorkomen in de film. Daaruit volgt volgens Ramey dat de film voornamelijk om Superman (Henry Cavill) zal draaien.

Dat de film als opmaat naar Justice League moet dienen, klopt niet volgens hem. Ramey stelt dat de rol van Wonder Woman (Gal Gadot gelijkgesteld kan worden met die van Black Widow (Scarlet Johansson) in Iron Man 2. Het moet meer een cameo zijn, die dient als springplank voor een solofilm. Ook zullen andere personages, zoals Martian Manhunter of Aquaman niet in de film voorkomen.

Tot slot stelt Ramey dat we de komende weken een eerste blik op Affleck als Batman zullen krijgen, vlak voordat de opnames in februari van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair