Opnamelocatie 'Avengers 2' wijst op aanwezigheid Black Panther

Anders zal het personage mogelijk later een eigen film krijgen.

Anant Singh, de voorzitter van de Kaapstad filmstudio’s, onthulde dat Marvel Studios een aantal scènes van The Avengers: Age of Ultron wil opnemen in Zuid-Afrika. Of het studio-opnames betreft, of locatieopnames is niet zeker, maar de kans is groot dat het locatieopnames betreft. Waarom zou Joss Whedon immers naar Zuid-Afrika gaan voor studio-opnames, als Marvel ook in Londen opneemt?

De verwachting is dan ook dat de Avengers mogelijk te maken krijgen met niemand minder dan de Black Panther. Over het personage gaan al lange tijd geruchten. Recent was er zelfs nog het verhaal dat hij een rol krijgt in de film. Dat is nog altijd niet bevestigd, maar zeker is dat Zuid-Afrika goed zou kunnen dienen als de fictieve natie Wakanda, waar Black Panther de koning van is.

Uit dat land komt het fictieve metaal Vibranium, waarvan het schild van Captain America gemaakt is. Kevin Feige vertelde enige tijd geleden nog dat een film over het personage sowieso in ontwikkeling is. ”Ik weet niet wanneer, maar we hebben wel plannen om hem op een dag tot leven te brengen,” vertelde Feige destijds.

Interessant is dat de grote slechterik van de film, Ultron, in bepaalde versies opgebouwd is uit Vibranium. Het zou dus zomaar kunnen dat de Avengers daarvoor naar Wakanda vertrekken. Of Black Panther dan een grote rol krijgt is nog maar de vraag, maar een introductie van het personage ligt sowieso in de mogelijkheden.

Wat vinden jullie? Zou Black Panther in Age of Ultron te zien moeten zijn?



NieuwsFilm

meest populair