Marvel Studios & Disneys 'Big Hero 6' vindt regisseur 'Bolt'

De derde film van Marvel in 2014.

Dit jaar verschijnen er drie films uit de stal van Marvel Studios/Walt Disney. Naast de live-action 'Phase 2'-films Captain America: The Winter Soldier en Guardians of the Galaxy verschijnt in november de animatiefilm Big Hero 6 over het gelijknamige superheldenteam, dat bestaat uit de helden Sunfire, Silver Samurai, GoGo Tomago, Honey Lemon, Hiro Takachiho en Baymax.

De regie lag tot op heden volledig in handen van Don Hall, regisseur van het recente Winnie de Poeh (2011). De website The Hollywood Reporter weet nu te melden dat Hall back-up krijgt van Bolt co-regisseur Chris Williams. Ook is Roy Conli toegevoegd al producent. De reden is niet duidelijk, maar het zo best kunnen dat er vaart achter het project wordt gezet om de Noord-Amerikaanse releasedatum van 7 november te halen.

Big Hero 6 gaat over Hiro, een 14-jarig genie die woont in San Fransokyo, een kruising tussen San Francisco en Tokyo. Een van zijn uitvindingen wordt gestolen door een enorme slechterik en Hiro besluit een groep superhelden te creëren om zijn eigendom terug te halen. Deze superhelden, bestaande uit bestaat uit de helden Sunfire, Silver Samurai, GoGo Tomago, Honey Lemon, Hiro Takachiho en Baymax, maken gebruik van de vaardigheden van de doodnormale mensen uit Hiro's nabije omgeving.



NieuwsFilm

meest populair