Video

Verbluffende VFX Breakdown 'Pacific Rim'

De fantastische visual effects van Industrial Light & Magic.

door Bram de Groot op 08.01.2014 om 15:22 in Video
De sci-fi popcornfilm Pacific Rim van Guillermo del Toro lijkt net geliefd als het verguisd wordt. Waar sommige mensen kunnen geen genoeg van krijgen van de gevechten tussen de enorme robots en monsters, kunnen anderen het spektakel een stuk minder waarderen. Toch is er een vervolg (prequel?) onderweg en dat kunnen de fans alleen maar toejuichen.

Hieronder kun je kijken naar een fraaie VFX Breakdown van de fantastische visual effects in de sci-fi film, die werden gemaakt door Industrial Light & Magic, die mogelijk kansen ziet bij de komende Oscar-nominaties.


15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Super film 1 van de beste van 2013 van mij mag deel 2 wel komen.

Jan231

Avatar

Ik vond het ook helemaal geweldig! Mooie effecten.

SciFiFanaat

Avatar

Gigan72 "Super film 1 van de beste van 2013 van mij mag deel 2 wel komen."


Niets aan toe te voegen T+)

Robintje

Avatar

Gigan72 "Super film 1 van de beste van 2013 van mij mag deel 2 wel komen."


Jazeker ! Ondertussen al 3x gezien op BR.

benjamin

Avatar

Bij de oscarnominaties wel kansen, maar het beeldje zelf zal wellicht naar Gravity gaan - wat ook terecht zou zijn.

movieboy

Avatar

Robintje "Jazeker ! Ondertussen al 3x gezien op BR."


+1

Top film. Er zijn veel haters but who cares...

Roeltje

Avatar

Mee eens dat dit een van de coolste films van 2013 was!

benjamin

Avatar

movieboy " Er zijn veel haters but who cares..."


Vond de film zelf leuk, maar volgens mij mag iedereen een eigen mening hebben over films en liefst zonder dat mensen dan weer over 'haters' moeten beginnen...

Angelater

Avatar

benjamin "Vond de film zelf leuk, maar volgens mij mag iedereen een eigen mening hebben over films en liefst zonder dat mensen dan weer over 'haters' moeten beginnen..."

Tja, maar als het continue geplaatst moet worden. Dan krijg je snel een ' :O ' attitude ;) Als ze er niet zo'n gloeiende hekel aan zouden hebben, zou het ook niet opnieuw vermeld hoeven te worden. Dit geldt voor meerdere films uiteraard.

benjamin

Avatar

Angelater "Tja, maar als het continue geplaatst moet worden. Dan krijg je snel een ' :O ' attitude ;) Als ze er niet zo'n gloeiende hekel aan zouden hebben, zou het ook niet opnieuw vermeld hoeven te worden. Dit geldt voor meerdere films uiteraard."


Heb je wel een punt uiteraard, zeker als je ziet hoe bepaalde mensen te pas en te onpas dat willen vermelden en meestal nog zonder enige uitleg te geven. Maar ik krijg toch ook de indruk dat nogal snel het woord 'hater' wordt gebruikt wanneer men eigenlijk bedoelt 'iemand met een andere mening'.

KeesjeNL

Avatar

benjamin "Heb je wel een punt uiteraard, zeker als je ziet hoe bepaalde mensen te pas en te onpas dat willen vermelden en meestal nog zonder enige uitleg te geven. Maar ik krijg toch ook de indruk dat nogal snel het woord 'hater' wordt gebruikt wanneer men eigenlijk bedoelt 'iemand met een andere mening'."
Jammer, ik irriteer me juist aan roeptoeters die de meest afgrijselijke pulp 'de beste film van dit-en-dat-jaar noemen zonder dát uit te leggen. Niet iedereen die dit forum bezoekt vindt alle films die mooie effecten hebben vanzelfsprekend geweldig;).

Pacific Rim heb ik een 5 gegeven omdat die mij behoorlijk tegenviel en grote tekortkomingen had. Slechte dialogen, afgeraffelde scene's en middelmatig verhaal vol plotholes. Wel verbluffend mooie effecten, maar dat hadden Battleship en Transformers: Revenge of the Fallen ook destijds...

Chrischzz

Avatar

Ik lees nu het boek van Pacific Rim..
Dat is net even iets meer gedetaileerder dan de film..

Verders is het geen denderend boek natuurijk

Barnes

Avatar

Hoewel het verhaal erg standaard was vond ik de actie en special effects heel goed. Het grootse van de vecht scenes vond ik erg vermakelijk. Beetje Godzilla vs King Kong gevoel. Het geheel was toch vermakelijker dan Battleship en Transformers: Revenge of the Fallen, die jammer genoeg erg tegen vielen. Vooral Transformers 3, die heb ik bij tweede keer kijken na 10 minuten maar uit gezet. (Ik wilde bevestiging of hij echt zo slecht was als de eerste keer dat ik hem zag, en ja hij was zelfs nog slechter, en ik wilde hem heel graag goed vinden).

Kamajiisama

Avatar

Helaas kon ik deze niet ervaren in de BIOS :}. Uiteindelijk gezien op Bluray en vond 'm een actievolle film met mooie SFX/VFX , maar er miste gewoon iets aan de film

Glennekeeeee

Avatar

Barnes "Hoewel het verhaal erg standaard was vond ik de actie en special effects heel goed. Het grootse van de vecht scenes vond ik erg vermakelijk. Beetje Godzilla vs King Kong gevoel. Het geheel was toch vermakelijker dan Battleship en Transformers: Revenge of the Fallen, die jammer genoeg erg tegen vielen. Vooral Transformers 3, die heb ik bij tweede keer kijken na 10 minuten maar uit gezet. (Ik wilde bevestiging of hij echt zo slecht was als de eerste keer dat ik hem zag, en ja hij was zelfs nog slechter, en ik wilde hem heel graag goed vinden)."


waarom haal je ineens Transformers 3 er bij? ok je kan hem niet goed vinden en héél slecht zelfs maar geef dan uitleg... Want als je filmtotaal bekijkt dan is het de best gequoteerde film van de trilogie en persoonlijk vond ik dat ook: brute actie, schitterend camerawerk, schitterende effecten en het best uitgekiemde verhaal van de trilogie.

NieuwsFilm

meest populair