Ook Michael Douglas gecast als Ant-Man!

Golden Globe-winnaar officieel aangekondigd voor de film van Marvel Studios.

Nadat verleden maand bekend werd dat acteur / komiek Paul Rudd gecast was voor de titelrol in Marvel Studios' Ant-Man hintte regisseur Edgar Wright onlangs nog naar de aanwezigheid van een tweede Ant-Man. Marvel Studios lijkt de terechte Golden Globe-winst van acteur Michael Douglas aan te grijpen om de grote naam aan te kondigen als de tweede Ant-Man.

Douglas, die zondag een Golden Globe won voor zijn rol in de film Behind the Candelabra (2013), is gecast als de originele Ant-Man Hank Pym. Hiermee zal Rudd gestalte geven aan het personage Scott Lang, die de apparatuur steelt van Pym en hiermee vervolgens misdaden pleegt.

Marvel Studios-baas Kevin Feige wist dat hij een grote naam moest hebben voor het geliefde personage Hank Pym. Douglas is gecast omdat hij het juiste gewicht aan de rol zou kunnen meegeven: "With Hank Pym's rich history in the Marvel Universe, we knew we needed an actor capable of bringing the weight and stature to the role that the character deserves,"

De opnames voor Ant-Man, waarvan het script deels geschreven is door Attack the Block-regisseur Joe Cornish, moeten begin volgend jaar starten en de releasedatum staat geprikt op 17 juli 2015.



NieuwsFilm

meest populair