Adam Driver in Martin Scorsese’s 'Silence'

De acteur lijkt zorgvuldig zijn rollen uit te zoeken.

Acteur Adam Driver heeft volgens de website Showbiz411 een mooie filmrol te pakken. Hij zou namelijk zijn gecast voor Martin Scorsese’s volgende project, de boekverfilming Silence. Eerder werden al namen als Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man) en Ken Watanabe (Inception) aangetrokken.

Driver is bekend uit de HBO-serie Girls en bouwt ondertussen aan zijn carrière als filmacteur. Hij was de afgelopen jaren te zien in titels als Frances Ha (2012) en Inside Llewyn Davis (2013) en dit jaar in The F Word (2013). Ook wordt hij de laatste periode in verband gebracht met rollen in de blockbusters Batman vs. Superman en de Star Wars-sequels. In Silence zou Driver een hoofdrol moeten gaan spelen.

Scorsese wil al jaren aan de slag met het project en in april verleden jaar verscheen het bericht dat hij groen licht heeft. Silence is een verfilming van het Japanse boek van Shusaku Endo, over twee zeventiende eeuwse Jezuïeten die geweld en vervolging tegemoet zien. Ze reizen naar Japan om daar hun mentor te vinden en het Christendom te verspreiden.



NieuwsFilm

meest populair