Michael Douglas over titelrol in 'Ant-Man'

Ook Michael Peña heeft een rol aangeboden gekregen.

Deze week werd bekend dat Michael Douglas samen met Paul Rudd de rollen gaat vervullen van de twee Ant-Mans in Marvel Studios en Edgar Wrights Ant-Man. Douglas heeft tegenover Reuters verklaard waarom hij de rol heeft geaccepteerd.

Douglas zegt dat hij al tijden dolgraag met Marvel wil samenwerken en dat het script van de superheldenfilm grappig is. Ook heeft hij enorm zin in de voor hem alternatieve rol: “Sometimes - like [when] they didn't see you for Liberace - you've got to shake them up a little bit and have some fun.”

Of hij ook in eventuele sequels te zien is, weet hij nog niet. “[Marvel] reciprocated well, there are sequels. Who knows?”, aldus Douglas. Waarschijnlijk zal de rol van in de sequels worden ingevuld door Rudd, aangezien zijn Ant-Man (Scott Lang) de opvolger is van Hank Pym, de originele Ant-Man, gespeeld door Douglas.

Ondertussen weet The Wrap te melden dat acteur Michael Peña (End of Watch[/i], 2012 en American Hustle, 2013) een rol heeft aangeboden gekregen in Ant-Man, die in de zomer van 2015 Phase 3 van de Marvel Cinematic Universe aftrapt.



NieuwsFilm

meest populair