Scarlett Johansson: scenario 'The Avengers 2' droog en grappig

Ze vindt de film alles behalve een herhaling van zetten.

Het duurt nog even voordat Captain America: The Winter Soldier in de bioscopen draait, maar Scarlett Johansson is al klaar voor haar vierde avontuur als Natasha ‘Black Widow’ Romanoff. Volgende zomer, in 2015, is ze in die rol in The Avengers: Age of Ultron te zien. In een interview met Parade vertelde ze over het scenario van Joss Whedons film.

”Ik denk dat het scenario duister is, en het is droog,” vertelde ze. ”Er zit een geweldige one-liner in, heerlijke humor. Het scenario is uiteraard erg goed doordacht. Het verliest dat spannende comic book aspect van de eerste film niet uit het oog, maar is erg slim en voelt als een volgend deel.”

”Het voelt niet als een herhaling van zetten. Het voelt alsof de personages vooruit gaan. Plotlijnen gaan vooruit. Het is diep en ik denk dat daarin de reden ligt waarom mensen zo houden van het Marvel Universe, omdat de films leuk en opwindend zijn, en al die actie hebben, maar er zit ook iets achter. En dat kunnen mensen ook dit keer verwachten,” concludeerde Johansson.

Naast Johansson spelen ook Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Robert Downey Jr. (Iron Man), Mark Ruffalo (Hulk), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Jeremy Renner (Hawkeye), Cobie Smulders (Maria Hill), Don Cheadle (War Machine), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Aaron Johnson (Quicksilver) en James Spader (Ultron) rollen in de film.

The Avengers: Age of Ultron draait vanaf 1 mei 2015 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair