Twee posters en reeks foto's 'The Amazing Spider-Man 2'

Alle hoofdrolspelers komen weer voorbij.

De release van The Amazing Spider-Man 2 komt gelukkig steeds dichterbij. Gelukkig, omdat Sony Pictures ondertussen bijna de complete film al online heeft verspreid via allerlei trailers, clips, promo's en foto's. Voor de die-hard fan plaatsen we hieronder een nieuwe lading foto's van de superheldensequel van regisseur Marc Webb én twee toch best redelijke posters.

Op onderstaande foto's en posters is wederom genoeg ruimte voor uiteraard Spidey (Andrew Garfield) en de voornaamste villain Electro (Jamie Foxx). Ook Gwen Stacy (Emma Stone) en Harry Osborn (Dane DeHaan) zijn te zien. Vanaf 4 april in de Nederlandse (3D) bioscoop.





















In TASM2 leidt Peter Parker zijn gewone leventje, samen met zijn grote liefde Gwen Stacy. Maar er is natuurlijk ook nog zijn buitengewone leven als gekostumeerde held Spider-Man. In dat kostuum probeert hij New York te beschermen. Maar als zich een nieuwe, machtigere slechterik de vorm van Electro aandient, moet bij zichzelf op zoek naar kracht. Ook keert zijn oude vriend Harry Osborn onverwacht terug. Dat is het moment waarop Peter zich realiseert dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: OsCorp.



NieuwsFilm

meest populair